330 de şoferi amendaţi în weekend în Satu Mare

Scris de I. Z., 30 ianuarie 2023 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare au desfăşurat în perioada 27-29 ianuarie activităţi de menţinere a unui climat de ordine şi siguranţă publică, fiind prezenţi pe întreaga rază a judeţului, ocazie cu care au aplicat peste 330 de sancţiuni contravenţionale.

Astfel, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare care au acţionat pentru prevenirea faptelor antisociale şi pentru efectuarea unor activităţi de supraveghere, fluidizare şi control al traficului rutier pe raza judeţului, au aplicat peste 330 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 110.000 de lei. Totodată, a fost luată măsura complementară de suspendare a exercitării dreptului de a conduce în cazul a 29 de conducători auto, 22 dintre aceştia nerespectând regimul legal de viteză.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517