Image 1
Image 2

Satu Mare: 120 de amenzi într-o zi

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare au desfăşurat în 7 iunie activităţi de menţinere a unui climat de siguranţă rutieră, fiind prezenţi pe principalele artere rutiere din judeţ, ocazie cu care au aplicat peste 120 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 27.000 de lei. Poliţiştii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 4 conducători auto, astfel:

• un conducător auto a fost filmat şi înregistrat de aparatul radar circulând cu viteze care au depăşit viteza maximă admisă cu peste 50 km/h;
• un şofer nu a respectat semnificaţia indicatorului “Stop“;
• 2 conducători auto au fost depistaţi de poliţişti sub influenţa băuturilor alcoolice.

În 7 iunie, poliţiştii din cadrul Secţiei Rurale Valea Vinului au identificat în trafic, în localitatea Borleşti, un tânăr, de 18 ani, din judeţul Satu Mare, care conducea un autoturism, fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie. Cercetările în cauză, continuă.

Certificate de înmatriculare la Iojib

Tot în 7 iunie, poliţiştii din cadrul Secţiei Poliţie Rurală Satu Mare, au desfăşurat activităţi pentru depistarea autovehiculelor care prezintă defecţiuni, în localitatea Iojib, împreună cu specialiştii din cadrul R.A.R. Satu Mare, ocazie cu care au aplicat 7 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 2.465 de lei şi au ridicat 3 certificate de înmatriculare.

Astfel, un certificat de înmatriculare a fost ridicat pentru noxe emise peste limita legală admisă, iar două au fost ridicate pentru anvelope de alte dimensiuni montate pe autoturism.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with