Image 1
Image 2

Credeţi că PSD şi Pro România vor face o alianţă pentru alegerile de anul acesta?

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu şi primarul Capitalei, Gabriela Firea au participat duminică, 16 februarie, la Convenţia Naţională a Pro România. Mesajele transmise de liderii PSD arată dorinţa unei colaborări pe viitor cu partidul lui Victor Ponta. 

Marcel Ciolacu şi Gabriela Firea l-au lăudat pe Victor Ponta pentru perioada în care a fost premier, iar mesajele transmise au fost unele care arată intenţia liderilor PSD de a forma o alinaţă electorală cu Pro România, deşi în interiorul PSD sunt lideri care se opun. Printre cei care nu susţin alianţa sunt Mihai Tudose, Claudiu Manda (şefii de campanie ai PSD) sau Lia Olguţa Vasilescu.

Ciolacu a spus despre Victor Ponta că a fost un prim ministru bun, dar a fost al PSD, fiind însă huiduit de sală când a spus acelaşi lucru despre Mihai Tudose.  Liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu a declarat duminică, la Convenţia Pro România, că pe cele două partide le apropie lupta împotriva hegemoniei partidelor mari care fac orice să le taie participarea la viaţa politică şi socială.

Ca urmare vă propunem următoarea dezbatere:

[cardoza_wp_poll id=434]

6 comentarii

Lasă un răspuns

Connect with