21.02.2019 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Gabriel Zetea, Adrian Albu, Ciprian Ardelean. Titlul emisiuni: Iohannis a făcut o analiză populistă a bugetului populist.(reluare) 01.40 Cultură – Concert dedicat Centenarului Mari Unirii. 03.40 Iată omul cu Gabriel Ghişan, invitat: Giura Ioan. 04.40 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Popa Ovidiu Adrian. Titlul emisiuni: Popa Ovidiu Adrian – raport la 1.640 zile. 05.45 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea. Titlul emisiunii: Acoperiţii versus descoperiţii din administraţia publică. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Daniel Dragoş. Titlul emisiunii: Pesta Porcină Africană şi soarta vânatului în judeţul Satu Mare.(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.30 Sanatate frumusete stil 10.30 Religie, cu Laczko Eva, invitat: Pallai Bela. Titlul emisiunii: Viaţa Greco-catolică. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Gabriel Zetea, Adrian Albu, Ciprian Ardelean. Titlul emisiuni: Iohannis a făcut o analiză populistă a bugetului populist.(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Viaţa la Ţară, cu Ioan Aniţaş 14.30 Teleshopping 14.50 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Popa Ovidiu Adrian. Titlul emisiuni: Popa Ovidiu Adrian – raport la 1.640 zile. 16.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea. Titlul emisiunii: Acoperiţii versus descoperiţii din administraţia publică. 17.20 Cultură – Hoinar prin Satu Mare 18.00 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Marcel Nichita. Titlul emisiunii: Semnele îmbătrânirii pielii. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct (reluare) 23.00 Cultură cu Ioan Aniţaş, invitaţi: Dana Criste, Gheorghe Cormoş. Titlul emisiunii: Poezia sătmăreană în contextul globalizării.

Zvonul privind interzicerea porcilor în gospodării poate deveni realitate

Scris de I. Z., 12 septembrie 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Cârnaţul şi alte bunătăţi ar putea lipsi de pe mesele de Crăciun

Cârnaţul şi alte bunătăţi ar putea lipsi de pe mesele de Crăciun

Cârnaţul şi alte bunătăţi ar putea lipsi de pe mesele de Crăciun

În urmă cu mai bine de 20 ani, când se ducea o luptă acerbă cu eradicarea pestei porcine africane în Spania şi Portugalia, măsurile extreme n-au lipsit. Porcii din gospodăriile populaţiei au fost ucişi.

Ba mai mult, a fost instituită interdicţia de a creşte aceste animale de către locuitorii satelor. Organul de presă „agrointel.ro” a intrat recent în posesia unor măsuri aprobate de responsabilii statului, acestea incluzând sacrificarea controlată a porcilor din gospodării şi apoi interzicerea repopulării.

Mai exact, gospodarii care sperau ca din banii primiţi despăgubire pentru porcii sacrificaţi să îşi ia alţii nu vor putea face acest lucru.

Documentul la care facem referire ar fi fost adoptat pe 29 august, numai că a fost ţinut secret conţinutul. Documentul invocat ar menţiona interzicerea creşterii porcilor în gospodăriile populaţiei, ceea ce ar conduce la lipsa cârnaţului, şi a altor bunătăţi de pe mesele de Crăciun.

Abonează-te acum Online!
 1. Dac Bulibas a spus: 13 septembrie 2018, ora 10:05

  Dar mistretii purtatori de boli care afecteaza si culturile agricole ale romanilor de ce nu sunt omorati sau tinuti in rezervatii controlate si ingradite ?. Aceasta masura afecteaza populatia Rom. si deserveste intereselor straine !. Este o bataie de joc la adresa romanilor !. Astfel pretul produselor din porc va creste peste masura in mod speculativ, numai sa aiba romanii bani suficienti ca sa-l cumpere la aceste preturi. Multi romani cresc porci la tara ca sa poata trai de pe o zi pe alta acum se urmareste condamnarea acestora la moarte sau orientarea acestora catre infractiuni de furt pt. a putea manca ceva ?. Guvernul a fost ales pt. a sprijini si apara populatia si nu spre a distruge caz in care acest Guvern trebe inlaturat !.

 2. cetaţean a spus: 13 septembrie 2018, ora 09:02

  Şi în Franţa este interzisă creşterea porcilor in gospodarii. Există ferme mai mici aproape in fiecare localitate.

 3. pesta a spus: 12 septembrie 2018, ora 19:58

  Dar pe cei din parlament si guvern putem tine??????

 4. IOANA a spus: 12 septembrie 2018, ora 19:03

  SUNTEM RUSINEA EUROPEI ………………CHIAR SI BULGARI RAD DE NOI !!!!!!!!!

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.