Ziua Naţională, marcată la Liceul Teoretic George Pop de Băseşti Satu Mare

Scris de Mihai Sălceanu, 29 noiembrie 2022 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Elevi Liceu GPB

Elevii Liceului Teoretic George Pop de Băseşti au marcat cum se cuvine Ziua Naţională printr-o activitate la care au participat majoritatea celor înscrişi la cursurile de zi. Elevii clasei a IX-a au interpretat sceneta “O petrecere în familie” la care au participat peste 20  de personaje iar elevii claselor a X-a şi a XI-a sceneta “Ţările Româneşti”. Varga Ana Cristina a fost Ţara Românească, Ţulean Alina – Dobrogea, Ardelean Andreea – Transilvania, Titea Raluca şi Csiszar Evelyn – Basarabia şi Bucovina, Canalasi Aliseea – Moldova iar povestitorul Moldovan Denis.

La finalul activităţii toţi cei prezenţi au intonat Imnul României acompaniaţi la acordeon de profesorul de muzică  Sima Florin şi au gustat din cele două torturi folosite ca recuzită la sceneta clasei a IX-a.

 

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517