Ziua lui Darwin va fi marcată miercuri la Muzeul Judeţean

Scris de Eva Laczko, 10 februarie 2014 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Marcarea zilei de naştere a lui Charles Darwin a devenit o tradiţie în municipiul nostru, iar organizatorii, Muzeul Judeţean Satu Mare şi Asociaţia E-Consult oferă participanţilor de fiecare dată un program interesant, plin de noutăţi.

Cea de a şasea ediţie a Zilei lui Darwin la Satu Mare va avea ca temă iubirea. Evenimentul va avea loc miercuri, 12 februarie, de la ora 11, în sala de conferinţă a Muzeului Judeţean Satu Mare, Str. V. Lucaciu 21. Cei interesaţi sunt invitaţi să participe la diverse prelegeri. Programul prezentat în limba română începe la ora 11

Mai multe în ediţia tipărită disponibiă la chioşcurile de ziare sau în ediţia electronică (abonament PDF).

Abonează-te acum Online!
  1. Roatis Alexandru a spus: 12 februarie 2014, ora 21:33

    Darwin si Dumnezeu ori Darwin sau Dumnezeu?Si asta pentru ca el s-a ocupat de creatiile dumnezeiesti. Nimeni nu a scos in relief mai bine ca el cum ca speciile apar, evolueaza si dispar. Pare de necrezut acum ca omul ar putea disparea asa cum il stim noi si multi sustin ca el este „finit” si o alta evolutie spectaculoasa nu va avea. Dar daca ceea ce va descoperi el l-ar putea transforma in altceva? Deocamdata suntem regi in marea savana a Pamantului insa legile speciilor descoperite de Darwin sigur vor subrezi regatul nostru sau poate Dumnezeu ne va lua la el pe toti.Si iar nu stim ce sa punem intre Darwin si Dumnezeu un „si” ori un „sau”.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517