Ziua Drapelului, sărbătorită duminică dimineaţa la Satu Mare (Foto)

În 26 iunie este sărbătorită Ziua Drapelului în România. Ea a fost marcată inclusiv în municipiul Satu Mare.

Totul a început încă de sâmbătă, prin coborârea drapelului naţional şi predarea acestuia reprezentanţilor bisericii ortodoxe, pentru sfinţire.

Duminică, de la ora 08.30 a avut loc lujba de sfinţire a drapelului la Catedrala ortodoxă „Adormirea Maicii Domnului”, iar de la ora 09.00 Ceremonial militar, alocuţiuni, primirea şi înălţarea Drapelului României pe catarg.

Cele mai importante oficialităţi sătmărene au fost prezente în Piaţa 25 Octombrie. Ne referim aici la prefectul şi subprefecţii Radu Roca, Romeo Pop, Tamas Altfatter, preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare Pataki Csaba şi primarul municipiului Satu Mare Gabor Kereskenyi. În primul rând i-am văzut inclusiv pe deputaţii Adrian Cozma, Radu Panait, primari de UAT-uri şi alţi conducători de instituţii, partide, simpli cetăţeni patrioţi.

Abonează-te acum Online!
  1. SoGolan a spus: 27 iunie 2022, ora 06:58

    …de la primărie

  2. Dac Bulibas a spus: 26 iunie 2022, ora 12:42

    Ziua bunastarii cand vom sarbatori ?….( Cand vor zbura porcii !…)

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517