Ziua Copilului, sărbătorită cu tort la Centrul social Prichindel | Informaţia Zilei

Ziua Copilului, sărbătorită cu tort la Centrul social Prichindel

Scris de Ioana Vladimirescu, 31 mai 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Sub egida „Protejaţi copiii! Ei sunt minunea lumii!”, la Centrul social Prichindel din Satu Mare s-a desfăşurat o amplă activitate de Ziua Internaţională a Copilului. La marea petrecere a prichindeilor au luat parte şi părinţii.
Cei mici s-au jucat alături de cei mari cu baloanele colorate, au dovedit că au mânuţe dibace în cadrul atelierelor de creaţie, s-au bucurat să fie pictaţi pe faţă, s-au jucat în nisip, pe tobogane, pe balansoare şi au fost preţ de câteva zeci de minute cântăreţi şi dansatori. Un moment pe placul tuturor a fost şi picnicul în familia Prichindel, asta mai ales că a venit şi tortul.
Împreună, copii, părinţi, cadre didactice şi voluntari au realizat un tablou cu mâna părintelului ce ţine pe palmă copilul, părinţii fiind cei ce trebuie să îşi ocrotească micuţii, minunile lumii.
Un rol deosebit în reuşita evenimentului la care au luat parte peste 80 de persoane, copii şi adulţi, l-au avut prietenii de suflet ai prichindeilor, Eva Nezezon care a asigurat costumele de carnaval, Simona Macarie şi voluntarii SNAC ai Liceului Teologic „Nicolae Steinhardt”, Bianca Cutin şi Daniela Boghian împreună cu voluntarii SNAC de la Liceul de Artă „Aurel Popp” şi părinţii care s-au implicat ca de fiecare dată.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517