Audienţe în direct, cu Eva Laczko, invitat: Tiberiu Markos. Titlul emisiunii: Cum îi sprijina pe agenţii economici Expo Fabricat în Satu Mare? (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Valeriu Bancea, Ştefan Ressler, Ciprian Crăciun. Titlul emisiunii: Legile justiţiei,adoptate de camera deputaţilor. (reluare) 02.30 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitat: Vlaicu Popescu. Titlul emisiunii: învăţământul dual la Colegiul Tehnic Unio- Traian Vuia. 03.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Daniel Buda. Titlul emisiuni: Daniel Buda – rapor la 1.380 de zile . 04.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Iuliu Huszti. Titlul emisiunii: Porci de mangaliţa. 05.30 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Anzik Arnold. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Barta Zoltan. 08.00 Audienţe în direct, cu Eva Laczko, invitat: Tiberiu Markos. Titlul emisiunii: Cum îi sprijina pe agenţii economici Expo Fabricat în Satu Mare? (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Anzik Arnold. 09.30 Sănătate frumuseţe stil, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Elena Blit. 10.30 Religie, cu Eva Laczko , invitat: Papellas Istvan. Titlul emisiunii: A fost sfinţită orga bisericii Sfânta Familie. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Valeriu Bancea, Ştefan Ressler, Ciprian Crăciun. Titlul emisiunii: Legile justiţiei,adoptate de camera deputaţilor. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Iuliu Huszti. Titlul emisiunii: Porci de mangaliţa. 14.30 Teleshopping 14.45 Sănătate,cu Mihaela Ghiţă, invitat: Marta Bzduch .Titlul emisiuni: Obezitatea se plăteşte cu sănătatea. 15.30 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Cristi Tarţa. 16.35 Portret de artist – vasile Canioşi Mestesanu. 17.40 Panoramic sportiv, cu Constantin Demian, invitat: Dacian Nastai.Titlul emisiunii: Jucătorii de la LPS Satu Mare au inceput sezonul de primăvară. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Cultură 22.30 Sănătate, frumuseţe, stil, cu Ioana Vladimirescu. 23.30 Ştiri

Ziua comunei Botiz ediţia a XII-a a fost o reuşită

Scris de Ioan Aniţaş, 18 iulie 2016 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Alaiul sărbătorii a fost deschis de copii în trăsura tractată de un ponei

Alaiul sărbătorii a fost deschis de copii în trăsura tractată de un ponei

Politicieni puţin şi distracţie pe cinste

Duminică, 17 iulie, strada care face legătura între şoseaua naţională şi Biserica Greco-catolică din Botiz a fost închisă circulaţiei pe o porţiune. În comună era zi de sărbătoare, avea loc cea de a XII-a ediţie a zilei comunei. Politicieni puţin sosiţi la Botiz într-o perioadă fără miză.

În memoria eroilor comunei s-au depus jerbe de flori

Sărbătoarea a debutat în jurul orei 11, atunci când localnici şi invitaţi au intrat în coloana care a străbătut drumul de la primărie, până la locul de desfăşurare a momentelor culturale programate pentru acest eveniment. Coloana a fost deschisă de o trăsură tractată de un ponei, în care erau mai mulţi copii, apoi au urmat majoretele. Deplasarea s-a făcut în ritmuri de fanfară. La ora 11 şi 15 minute au fost depuse coroane la Monumentul Eroilor şi s-a păstrat un moment de reculegere. Invitaţi şi localnici, consilieri locali, preoţi, au urcat apoi pe scena amenajată în acest scop.

Discursul primarului Ioan Mureşan a fost presărat cu mulţumiri adresate localnicilor pentru că a fost ales în această funcţie, sponsorilor care au făcut posibilă organizarea sărbătorii, nu în ultimul rând, tuturor celor care sub diverse forme şi-au adus aportul la reuşita sărbătorii. Spre finalul alocuţiunii a propus păstrarea unui moment de reculegere în memoria lui Iosif Roca, fostul primar care a organizat 11 din cele 12 ediţii ale sărbătorii de la Botiz.

Mai multe citiţi în ediţia tipărită de luni, 18 iulie, disponibilă la chioşcurile de ziare sau în ediţia electronică (abonament pdf).

 

Abonează-te acum Online!
  1. mipudeco a spus: 19 iulie 2016, ora 08:59

    Un program frumos şi nu cred ca a costat marea cu sarea. Aşa DA!

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.