Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Maskulik Csaba, Kereskenyi Gabor, titlul emisiunii: Podul trei peste Someş, vis sau realitate? (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi Adrian Cozma, Ciprian Crăciun, Zazula Bela, titlul emisiunii: Preşedintele Iohannis i-a acceptat pe toţi miniştri propuşi de PSD (reluare) 02.20 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitaţi Vasile Fuşle, Attila Felcz, titlul emisiunii: Turneu internaţional de judo la veterani în 21 octombrie 03.05 Digănia la Hodişa 03.35 Sănătate, frumuseţe, stil, cu Ioana Vladimirescu, invitat Laura Porcza 04.25 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Arthur Piricsi – raport la 1.940 de zile 05.30 Iată omul, cu Gabriel Ghişan, invitat Andreea Paul 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Simona Nistea 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Arnold Anzik 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Maskulik Csaba, Kereskenyi Gabor, titlul emisiunii: Podul trei peste Someş, vis sau realitate? (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Simona Nistea 09.36 Religie, cu Mihalea Ghiţă, invitat Alin Toma, titlul emisiunii: Suferinţa şi bioetica 10.38 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitaţi Vasile Fuşle, Attila Felcz, titlul emisiunii: Turneu internaţional de judo la veterani în 21 octombrie 11.15 Teleshopping 11.30 Şedinţa extraordinară a Consiliului Local Satu Mare 11.38 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi Adrian Cozma, Ciprian Crăciun, Zazula Bela, titlul emisiunii: Preşedintele Iohannis i-a acceptat pe toţi miniştri propuşi de PSD (reluare) 13.00 Ştiri 13.33 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Arthur Piricsi – raport la 1.940 de zile 14.34 Teleshopping 15.02 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Putere economică în creştere la Medieşu Aurit 16.06 Iată omul, cu Gabriel Ghişan, invitat Vasa Nicolin 17.00 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitat Viorel Solschi, titlul emisiunii: Centrul de excelenţă, şcoală a perfomanţei 18.00 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Georgeta Pop, titlul emisiunii: Noi soluţii pentru investigaţii paraclinice 18.30 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu 21.30 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Anca Roxana Kaitar, titlul emisiunii: Activităţi ecologice la Liceul Ham Janos 22.30 Sănătate, frumuseţe, stil, cu Ioana Vladimirescu, invitat Elena Popa 23.30 Ştiri

Ziua comunei Botiz ediţia a XII-a a fost o reuşită

Scris de Ioan Aniţaş, 18 iulie 2016 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Alaiul sărbătorii a fost deschis de copii în trăsura tractată de un ponei

Alaiul sărbătorii a fost deschis de copii în trăsura tractată de un ponei

Politicieni puţin şi distracţie pe cinste

Duminică, 17 iulie, strada care face legătura între şoseaua naţională şi Biserica Greco-catolică din Botiz a fost închisă circulaţiei pe o porţiune. În comună era zi de sărbătoare, avea loc cea de a XII-a ediţie a zilei comunei. Politicieni puţin sosiţi la Botiz într-o perioadă fără miză.

În memoria eroilor comunei s-au depus jerbe de flori

Sărbătoarea a debutat în jurul orei 11, atunci când localnici şi invitaţi au intrat în coloana care a străbătut drumul de la primărie, până la locul de desfăşurare a momentelor culturale programate pentru acest eveniment. Coloana a fost deschisă de o trăsură tractată de un ponei, în care erau mai mulţi copii, apoi au urmat majoretele. Deplasarea s-a făcut în ritmuri de fanfară. La ora 11 şi 15 minute au fost depuse coroane la Monumentul Eroilor şi s-a păstrat un moment de reculegere. Invitaţi şi localnici, consilieri locali, preoţi, au urcat apoi pe scena amenajată în acest scop.

Discursul primarului Ioan Mureşan a fost presărat cu mulţumiri adresate localnicilor pentru că a fost ales în această funcţie, sponsorilor care au făcut posibilă organizarea sărbătorii, nu în ultimul rând, tuturor celor care sub diverse forme şi-au adus aportul la reuşita sărbătorii. Spre finalul alocuţiunii a propus păstrarea unui moment de reculegere în memoria lui Iosif Roca, fostul primar care a organizat 11 din cele 12 ediţii ale sărbătorii de la Botiz.

Mai multe citiţi în ediţia tipărită de luni, 18 iulie, disponibilă la chioşcurile de ziare sau în ediţia electronică (abonament pdf).

 

Abonează-te acum Online!
Baby Trend
  1. mipudeco a spus: 19 iulie 2016, ora 08:59

    Un program frumos şi nu cred ca a costat marea cu sarea. Aşa DA!

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.