Zeci de permise suspendate joi în Satu Mare

Poliţiştii sătmăreni au desfăşurat în 4 august activităţi de menţinere a unui climat de siguranţă rutieră, fiind prezenţi pe principalele artere rutiere din judeţul Satu Mare.

Cu această ocazie s-au dat 175 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 80.000 de lei. De asemenea, poliţiştii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 34 conducători auto.

Exemple:

• 27 de conducători auto, cu vârste cuprinse între 21 şi 53 de ani, au circulat cu viteze cuprinse între 101-120 km/h, pe sectoare de drum cu viteza maximă admisă de 50 km/h.

• Trei conducători auto, cu vârste cuprinse între 31 şi 41 de ani, au fost surprinşi pe DN 19, în localitatea Păulian efectuând manevra de depăşire neregulamentară în zona de acţiune a indicatorului “Depăşirea interzisă”, şi circulând cu viteze cuprinse între 102-125 km/h, pe un sector de drum unde limita maximă de viteză este de 50 km/h.

• Un bărbat, de 54 ani, din Satu Mare a fost surprins, în trafic, conducând un autovehicul cu viteza de 101 km/h pe un sector de drum unde limita maximă de viteză este de 50 km/h. Fiind testat cu aparatul alcooltest, a rezultat valoarea de 0,39 mg/l alcool pur în aerul expirat.

• O tânără, de 19 ani, din Certeze, în timp ce conducea un autoturism dinspre strada Aurel Pop către Bld. Transilvania, nu ar fi respectat semnificaţia indicatorului ’’Cedează trecerea’’, şi ar fi pătruns în intersecţie, intrând în coliziune cu un autoturism ce se deplasa regulamentar. În urma impactului a rezultatul avarierea celor două autovehicule. Tinerei i s-a reţinut permisul de conducere.

• Un conducător auto, de 48 de ani, din Satu Mare, a efectuat manevra de depăşire neregulamentară pe marcajul unei treceri de pietoni marcată şi semnalizată corespunzător.

Abonează-te acum Online!
  1. Babacu a spus: 06 august 2022, ora 07:41

    Pentru nesimtitii din trafic chiar ar trebui „plan de amenzi”. Cit timp trabuie sa mai treaca sa priceapa si romanul ca disciplina ne face la toti viata mai usoara? Dar carentele de educatie se vad cel mai bine in trafic.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517