26.09.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Iuliu Ilyes, Adelin Ghiarfaş. Titlul emisiunii: Scandal în PNL.De ce a demisionat Bolojan?(reluare) 01.25 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Marius Gânţă. Titlul emisiuni: Marius Gânţă – raport la 8760 de zile. 02.30 Ne cheamă natura 03.30 Cultură, Fior de Zatmar 04.45 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu. 05.40 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Dan Şuta. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Eva Laczko , invitat: Kallos Zolan, Szejke Otttilia. Titlul emisiunii: Cum va fi noul an şcolar pentru secţiile maghiare? (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.15 Viaţa la Ţară 10.20 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Laurenţiu Costin. Titlul emisiunii: ”Pescuirea minunată” – găsirea sensului vieţii. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Iuliu Ilyes, Adelin Ghiarfaş. Titlul emisiunii: Scandal în PNL.De ce a demisionat Bolojan?(reluare) 13.00 Ştiri 13.25 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Lorincz Tiberiu.Titlul emisiuni: Căile ferate înguste din jurul Sătmarului. 14.20 Teleshopping 14.40 Cultură, Digania – O tradiţie reînviată 16.10 Panoramic sportiv, cu Constantin Demian, invitat: Dorel Ziman. Titlul emisiunii: Un nou început de an şcolar la liceul cu program sportiv Satu Mare. 17.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Marius Gânţă. Titlul emisiuni: Marius Gânţă – raport la 8760 de zile. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct 23.00 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Dan Şuta.

Zece elevi sătmăreni vor participa la Olimpiada Naţională de Fizică de la Breaza, Prahova

Scris de Vasile Nechita, 06 martie 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

În 24 februarie 2018, la Colegiul Naţional „Ioan Slavici” Satu Mare, a avut loc etapa judeţeană a Olimpiadei de Fizică, nivel gimnazial şi liceal. Au participat 92 de elevi din clasele VI-XII. S-au acordat şapte premii I, şapte premii II, cinci premii III şi 23 de menţiuni.
Elevii calificaţi vor participa la etapa naţională a Olimpiadei de Fizică, care se va desfăşura la Breaza, judeţul Prahova, în perioada 2-6 aprilie 2018.


Pe clase, ei sunt următorii: clasa a VI-a: Lohan Larisa de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” Satu Mare, pregătită de profesoara Mariana Brumboiu;
Man Anca şi Sârbu Laura de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” Satu Mare, pregătite atât la clasă, cât şi la Centrul Judeţean de Excelenţă, de profesoara Mariana Brumboiu; clasa a VII-a: Popan Cosmin de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” Satu Mare, pregătit de profesorul Viorel Solschi; clasa a VIII-a: Cornoc Roland Nicholas şi Cornoc Darius Andrei de la Şcoala Gimnazială „Lucian Blaga” Satu Mare, pregătiţi de profesoara Maria Gozar; clasa a IX-a: Ileş Ioan Rareş de la Colegiul Naţional „Ioan Slavici” Satu Mare, pregătit la clasă de profesoara Camelia Raţiu şi la Centrul Judeţean de Excelenţă de profesorul Szasz Francisc; clasa a X-a: Ardelean Andrei de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” Satu Mare, pregătit la clasă şi la Centrul Judeţean de Excelenţă de profesorul Viorel Solschi; clasa a XI-a: Arteni Dan de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” Satu Mare, pregătit la clasă şi la Centrul Judeţean de Excelenţă de profesorul Liviu Rotaru; clasa a XII-a: Horotan Graţian de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” Satu Mare, pregătit de profesorul Viorel Solschi.
Informaţiile ne-au fost comunicate de Inspectoratul Şcolar Judeţean Satu Mare.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.