17.08.2018 00.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Radu Ulmeanu. Augustin Iştoc. Titlul emisiunii: Cine este vinovat de violenţele de la mitingul Diasporei. (reluare) 01.40 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 03.00 Cultură, Hajduszoboszlo vacante de vis. 03.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiuni: Dispariţie sau crimă 2. 04.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Elena Veturia Chelariu. 05.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Marius Gînţă. Titlul emisiuni: Marius Gînţă – rapor la 8760 de zile . 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu Simona Niste. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu Anzik Arnold. 08.00 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş, invitaţi: Gergely Csaba, Tillinger Ştefan. Titlul emisiuni: Pictura – O stare a sufletului. (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu Simona Niste. 09.30 Sănătate frumuseţe stil, cu Ioana Vladimirescu. 10.30 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Tiberiu Vălean. Titlul emisiunii: Preasfântă Născătoare de Dumnezeu, miluieşte-ne pe noi. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Radu Ulmeanu. Augustin Iştoc. Titlul emisiunii: Cine este vinovat de violenţele de la mitingul Diasporei. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Marius Gînţă. Titlul emisiuni: Marius Gînţă – rapor la 8760 de zile . 14.45 Teleshopping 15.00 Cultură, La Poessis a avut loc Forumul Economic Invest. 16.40 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 18.00 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blajan. Titlul emisiunii: Popicari de la CSM încep un nou sezon. 18.30 Audienţe în direct (reluare) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct (reluare) 23.00 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Elena Veturia Chelariu.

Youth Bank finanţează cu până la 2500 lei proiectele tinerilor

«Anul Youth Bank» a ajuns în etapa finală, ceea ce înseamnă că fondul este gata de a fi repartizat tinerilor cu idei măreţe şi principii îndrăzneţe! Timp de 6 luni, monedă cu monedă, carte după carte şi ştrudel după ştrudel, echipa YouthBank a pus capac puşculiţei de anul acesta. S-au strâns 12.300 de lei. Dar, înainte de toate, poate vă întrebaţi: ”ce e, totuşi, YouthBank?”

YouthBank este programul de voluntariat care, timp de jumătate de an, inspiră şi determină o echipă de voluntari să stea lângă o masă plină de cărţi misterioase lângă bibliotecă, să vă surprindă pe stradă sau la serviciu cu un ştrudel proaspăt sau chiar să vă invite la o petrecere cu muzică de la începutul mileniului.  Aceştia suntem noi.  Promovăm acea atitudine care îi face pe tineri să spună ”hai să facem”  în loc de ”oare când se va face?”. 

YouthBank este despre tineri şi pentru tineri, în echipa YouthBank te dezvolţi pe tine în timp ce cauţi metode a contribui la dezvoltarea comunităţii. Actualitate, dinamism şi noutate sunt doar câteva dintre atuurile unei comunităţi productive, atuuri care stau chiar la baza gândirii inovative a tinerilor. Tot ceea ce lipseşte este impulsul, scânteia care duce ideea din stadiul de concept, anume stadiul ”ce fain ar fi dacă…”, într-o realitate din care va beneficia toată lumea.

Astfel, YouthBank oferă marea şansă tinerilor care, prin ideile lor, pot aduce o notă de dinamism şi o pată de culoare oraşului. Concursul de proiecte se adresează liceenilor cu spirit creativ, celor care au găsit soluţia la o nevoie răspândită în societatea din care fac parte. Fie că e vorba despre un eveniment, o schimbare de imagine sau o mişcare de promovare a culturii, inovaţia se poate manifesta prin sute de mijloace. Dacă eşti original, ambiţios şi doreşti să vezi o schimbare cu orice preţ, trimite-ne proiectul tău!

În ce constă procesul de aplicare?

Doritorii pot descărca formularul de aplicare precum şi ghidul de finanţare de pe site-ul Asociaţiei SamStudia, secţiunea YouthBank.  În formular se vor completa toate aspectele ce privesc proiectul, de la scop până la fiecare detaliu al bugetului.

Odată ce s-au depus toate proiectele, până în data de 31 mai, începe procesul de selecţie în care echipa analizează fiecare proiect în detaliu. Următoarea etapă sunt interviurile, iar, în final, toţi aplicanţii sunt anunţaţi dacă proiectul lor a fost selectat pentru finanţare sau nu.

Pentru orice informaţie suplimentară, participanţii sunt încurajaţi să contacteze echipa YouthBank pe pagina de Facebook YouthBank Satu Mare.

Profităm de ocazie să le mulţumim tuturor partenerilor noştrii din această aventură. De la sponsori, pâna la fiecare dintre cei care s-au bucurat de proiectele noastre.

Dar nu uita! Dacă te-ai săturat să te plângi de oraşul tău şi crezi că poţi face ceva frumos aici, dovedeşte! Adună-ţi prietenii, faceţi o echipă, gandiţi un proiect, şi aplicaţi pentru finanţare la programul YouthBank! Putem să vă dăm până la 2500 de lei pe proiect. Hai să te vedem!

Alexandra Lungu – voluntar YouthBank

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.