21.11.2019 00.00 Dezbatere Electorală cu Stela Cădar, invitaţi: Ioana bran, Radu Panait, Romeo Nicoară. Titlul emisiunii: Dezbaterea de după dezbaterii. (reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş, invitat: Eugenia Sabou. Titlul emisiunii: Legea pensiilor pe înţelesul tuturor. (reluare) 04.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiunii: Importanţa preluării si conservării probelor în cazul unei infracţiunii. 05.00 Ne Cheamă Natura cu Ioana Zaharia. 05.30 Panoramic Sportiv cu Ionuţ Blăjean, invitati: Dorel Simion, Daniel Ion, Florin Mulcuţan.Titlul emisiuni: Starea boxului românesc dezbatută la Satu Mare. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Dezbatere Electorală cu Stela Cădar, invitaţi: Ioana bran, Radu Panait, Romeo Nicoară. Titlul emisiunii: Dezbaterea de după dezbaterii. (reluare) 10.00 Religie (limba maghiară) cu Eva Laczko, invitat: Racz Ervin. Titlul emisiunii: Ce este după moarte? 10.45 Info Studio cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Liviu Marta, Kereskenyi Sandor. Titlul emisiunii: Muzeul Judeţean Satu Mare organizează o sesiune ştiinţifică despre fluxurile istoriei. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş, invitat: Eugenia Sabou. Titlul emisiunii: Legea pensiilor pe înţelesul tuturor. (reluare) 14.00 Dezbatere Electorală cu Stela Cădar, invitaţi: Ioana bran, Radu Panait, Romeo Nicoară. Titlul emisiunii: Dezbaterea de după dezbaterii. (reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Opinii ale scriitorilor pe marginea concursului de pălincă de la Poesis 17.15 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu. 18.00 Audienţe în direct cu Eva Laczko (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Dezbatere Electorală , cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct cu Eva Laczko (reluare)

Workshop-uri de branding şi promovare pe Instagram

Scris de I. Z., 04 noiembrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Se fac înscrieri pentru workshop-ul extrem de util cu tema Branding şi promovare pe Instagram organizat la Centrul Tehnologic de Inovare şi de Afaceri din Satu Mare, în data de 8 noiembrie, începând de la ora 9.00 în limba maghiară, precum şi în data de 9 noiembrie, tot de la ora 9.00, în limba engleză.

    Prezentatoarea este Kónya Beáta, consilier în comunicaţii, denumită de mulţi guru-ul de Instagram al Ungariei, fondatoarea societăţii Pikrea, de consiliere în PR şi marketing pe Instagram.

    Pe lângă sfaturile legate de marketingul pe Instagram, aceasta caută răspuns şi la întrebarea legată de modalitatea prin care poţi construi o bază pe Instagram astfel încât să poţi în acelaşi timp transmite şi mesajele tale legate de marcă unui public interesat de tine, de tema ta, pe care îi poţi şi converti cu succes. Scopul workshopului este să te înveţe pe tine acest lucru!
    Instagram este un teritoriu perfect pentru orice serviciu sau produs pentru care publicul ţintă este reprezentat de categoria de vârstă activă pe Instagram, şi al cărui mesaj poate fi redat eficient în mod vizual. Aici însă altceva dă rezultate decât pe alte medii sociale, astfel încât comunicarea mărcilor şi produselor necesită de asemenea strategii diferite.         Acest workshop practic, de grup, explorează în profunzime< cum se poate construi o bază şi o marcă, ce este comunicarea de convertire eficientă pe Instagram şi cum poate fi această platformă bazată pe experienţa vizuală o cale eficientă de a ne atinge scopurile comerciale.  
 
Cui i se adresează acest workshop?
    Acest workshop cuprinzător, cu o abordare strategică şi practică, organizat pentru un grup restrâns, este alegerea ideală pentru tine dacă răspunsul tău la oricare dintre întrebările de mai jos este da:
•    Ai vrea să vinzi un produs sau un serviciu propriu pe Instagram
•    Eşti în temă cu Insta, chiar încerci deja de ceva vreme, împărtăşeşti cu încredere conţinuturi, însă timpul şi efortul investit totuşi nu par a da rezultate
•    Nu ai o strategie de marketing conştientă pe Instagram, şi în lipsa acesteia luptând încontinuu cu algoritmul schimbător ai senzaţia că te-ai blocat în crearea unei comunităţi, activitatea celor care te urmăresc este slabă, ca să nu mai vorbim de conversie? Ţi-ai dat seama că aici nu funcţionează neapărat ceea ce a mers bine pe Facebook.
•    Nu ştii ce să faci cu noutăţile, dacă are rost să foloseşti IGTV, pentru ce este cea mai eficientă Povestea, dacă poţi să faci branding, etc.   
•    Ai probleme cu optimizarea anunţurilor pe Instagram.
•    Habar n-ai când dă rezultate comunicarea pe Instagram.
•    Sau pur şi simplu nu ai capacitatea să construieşti singur o strategie pe Instagram, deşi ştii bine că ar fi important.

Te poţi înscrie completând formularul de înscriere de pe site-ul

www.matusinka.ro/esemenyek

Numărul de locuri este limitat. Durata unui workshop este de 6-7 ore. Taxa de participare 500 de lei (35.000 HUF).
Te aşteptăm cu drag!

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.