Weekend cu multe infracţiuni şi sute de amenzi date de poliţiştii sătmăreni 15 şoferi au devenit pietoni în trei zile

N-a fost un weekend liniştit pentru poliţiştii sătmăreni. Dincolo de acţiunile despre care am scris zilele trecute, în care au fost identificate persoane care au consumat substanţe interzise, ori care făceau trafic cu aşa ceva, iată că din raportul de weekend aflăm şi alte infracţiuni.

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare au desfăşurat, în perioada 17-19 iunie activităţi de menţinere a unui climat de siguranţă rutieră, fiind prezenţi pe principalele artere rutiere din judeţ.

Astfel, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare care au acţionat pentru prevenirea faptelor antisociale şi pentru efectuarea unor activităţi de supraveghere, fluidizare şi control al traficului rutier pe raza judeţului, au aplicat peste 200 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 60.000 de lei. Totodată, au fost reţinute peste 15 permise de conducere şi retrase 7 certificate de înmatriculare.

Conflict spontan aplanat de poliţişti în Satu Mare

Sâmbătă, 18 iunie, în jurul orelor 04.00, poliţiştii sătmăreni au fost sesizaţi despre faptul că, pe raza municipiului Satu Mare, ar fi izbucnit un scandal între mai multe persoane.
Poliţiştii sosiţi la faţa locului au constatat că aspectele sesizate se confirmă. Astfel, în proximitatea unei staţii de carburanţi situată pe bulevardul Henri Coandă, cinci bărbaţi, cu vârste cuprinse între 17 şi 32 de ani, şi-ar fi adresat injurii.

Pentru aplanarea conflictului, poliţiştii au aplicat patru sancţiuni contravenţionale în valoare de 200 de lei şi o sancţiune în valoare de 100 de lei, toate conform prevederilor Legii numărul 61 din 1991.

Prins fără permis la Crucişor

Tot în 18 iunie, în jurul orei 11.00, poliţiştii din cadrul Secţiei Poliţie Rurală Valea Vinului, aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe raza localităţii Crucişor, au efectuat semnale de oprire a unui autoturism, condus de către un bărbat de 30 de ani, din judeţul Brăila.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au stabilit că bărbatul nu ar poseda permis de conducere de nicio categorie.

Totodată, verificările întreprinse au relevat faptul că autoturismul în cauză figurează ca fiind neînmatriculat.

Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Femeie bătută de soţ la Odoreu

Duminică, 19 iunie, în jurul orei 17.00, poliţiştii sătmăreni au fost sesizaţi de către o femeie de 34 de ani, din localitatea Odoreu, despre faptul că soţul acesteia, în vârstă de 37 de ani, ar fi agresat-o fizic, aplicându-i mai multe lovituri în zona capului. În cauză, cercetările sunt efectuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie.

Totodată, pe numele bărbatului a fost emis un ordin de protecţie provizoriu, prin care acesta este obligat să păstreze o distanţă de 50 de metri faţă de femeia de 34 de ani.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517