19.07.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Costea, Dan Burulea. Titlul emisiunii: Ce a discutat preşedintele cu premierul?(reluare) 01.30 Cultură, Fior de Zatmar 02.40 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 03.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Daniel Frei. Titlul emisiunii: Cooperativa şi avantajele ei pentru fermieri. 04.30 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Ionela Toma. 05.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Adrian Pristopan. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Ilyes Ilona . 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Simona Niste. 08.00 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Adrian Marc. Titlul emisiunii: Stadiul investiţiilor la Spitalul Judeţean Satu Mare.(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Ilyes Ilona. 09.30 Sănătate, frumuseţe, stil, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Lia Marinela Avram. 10.20 Religie, cu Laczko Eva, invitaţi: Barta Barnabas, Gordan Dalma, Gsiszar Lorant. Titlul emisiunii: La Satu Mare se organizează Întâlnirea Naţională a Tineretului Catolic. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Costea, Dan Burulea. Titlul emisiunii: Ce a discutat preşedintele cu premierul?(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Adrian Pristopan. 14.20 Teleshopping 14.45 Cultură, Samfest jazz. 17.00 Cultură, La Poesss a avut loc Forumul Economic Invest. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct (reluare) 23.00 Talk Show cu Carol Erdos

Voluntarii SNAC de la Liceul de Arte „Aurel Popp” au vizitat persoane vârstnice

Scris de Vasile Nechita, 08 noiembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Elevii voluntari SNAC de la Liceul de ”Arte Aurel” Popp din Satu Mare, coordonaţi de profesoara Mares Georgeta, în Şcoala Altfel au vizitat persoanele vârstnice de la Asociaţia Medicală ”Dr. Raţiu” din Satu Mare.

Cu acel prilej, elevii din clasele a IX-a şi a X-a B au prezentat un program artistic. Fiecare tânăr s-a prezentat şi a formulat motivul pentru care a dorit să fie prezent la acest eveniment denumit ”Întâlnirea Generaţiilor”, cum ar fi: dragostea şi ataşamentul pentru oameni, solidaritatea cu persoanele vârstnice, dorinţa de a face cunoştinţă cu persoane noi, de a învăţa din viaţa şi experienţa lor, dorinţa de a dărui bucurie altor persoane. Oaspeţii au fost primiţi cu mult drag.

Elevii le-au dăruit vârstnicilor drept cadou pe lângă zâmbetul, voioşia şi dragostea lor un afiş pregătit de ei şi un buchet mare de flori. S-au purtat discuţii cu persoanele vârstnice şi angajaţii asociaţiei. Vizita a constituit pentru toţi o experienţă pozitivă, au petrecut timp de calitate în mijlocul unor oameni cu multă experienţă de viaţă, deschişi pentru generaţia tânără. „Am trăit cu toţii clipe frumoase, valoroase”, ne scrie profesoara coordonatoare.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.