Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Marius Cionca. Titlul emisiunii: Vânătoarea între pasiune şi necesitate (reluare)01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Kereskenyi Gabor,Adrian Albu, Gabriel Leş. Titlul emisiunii: Este afectat bugetul primăriei de revoluţia fiscală.(reluare) Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla. 03.50 Mesager educaţiona, cu Vasile Nechita, invitat: Vlaicu Popescu. Titlul emisiuni: Învăţământul dual la Colegiul Tehnic Unio- Traian-Vuia. 04.45 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 05.40 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Nicolae Popan. Titlul emisiunii: Carnea de struţ. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Prinzinger Zsoka. 08.00 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Marius Cionca. Titlul emisiunii: Vânătoarea între pasiune şi necesitate (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 09.40 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc,invitat: Mark Nagy Janos. Titlul emisiunii:Noutăţi în custodia ariei protejate de pe râul Tur. 10.15 La psiholog, Ioana Vladimirescu,invitat: Adriana Laszlo.Titlul emisiuni: Obiceiurile fericirii. 10.50 Religie, cu Eva Laczko , invitat: Florin Fodoruţ. Titlul emisiunii: De la Înviere Mântuitorul până la Înălţarea la cer. 11.40 Teleshopping 12.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Kereskenyi Gabor,Adrian Albu, Gabriel Leş. Titlul emisiunii: Este afectat bugetul primăriei de revoluţia fiscală.(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Romeo Poiană. Titlul emisiuni: Romeo Poiană – rapor la 6685 de zile. 14.30 Teleshopping 14.45 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiunii:Monitorizarea lucrărilor agricole prin satelit. 15.40 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla. 16.45 Panoramic sportiv, cu Constantin Damian, invitat: Dacian Nastai. Titlul emisiunii: Primăvara sportivă cu Dacian Nastai. 17.35 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Universal Band. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat- Sebi Borlaştean. 22.30 Ne cheamă natura 23.30 Ştiri

Voluntarii SNAC de la Liceul de Arte „Aurel Popp” au vizitat persoane vârstnice

Scris de Vasile Nechita, 08 noiembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Elevii voluntari SNAC de la Liceul de ”Arte Aurel” Popp din Satu Mare, coordonaţi de profesoara Mares Georgeta, în Şcoala Altfel au vizitat persoanele vârstnice de la Asociaţia Medicală ”Dr. Raţiu” din Satu Mare.

Cu acel prilej, elevii din clasele a IX-a şi a X-a B au prezentat un program artistic. Fiecare tânăr s-a prezentat şi a formulat motivul pentru care a dorit să fie prezent la acest eveniment denumit ”Întâlnirea Generaţiilor”, cum ar fi: dragostea şi ataşamentul pentru oameni, solidaritatea cu persoanele vârstnice, dorinţa de a face cunoştinţă cu persoane noi, de a învăţa din viaţa şi experienţa lor, dorinţa de a dărui bucurie altor persoane. Oaspeţii au fost primiţi cu mult drag.

Elevii le-au dăruit vârstnicilor drept cadou pe lângă zâmbetul, voioşia şi dragostea lor un afiş pregătit de ei şi un buchet mare de flori. S-au purtat discuţii cu persoanele vârstnice şi angajaţii asociaţiei. Vizita a constituit pentru toţi o experienţă pozitivă, au petrecut timp de calitate în mijlocul unor oameni cu multă experienţă de viaţă, deschişi pentru generaţia tânără. „Am trăit cu toţii clipe frumoase, valoroase”, ne scrie profesoara coordonatoare.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.