Voiculescu le scrie colegilor din USR


În contextul informaţiilor privind plecarea lui Dacian Cioloş din USR, Vlad Voiculescu, liderul USR Bucureşti le –a transmis colegilor de partid c[ ”nimeni din conducerea filialei Bucureşti şi niciunul dintre reprezentanţii organizaţiei în Parlament, consiliul general sau consiliile de sector nu pleacă”.

”Vă transmitem câteva gânduri în lumina anunţului intern al mai multor colegi europarlamentari de a demisiona din partid. Trebuie să recunoaştem că am fost tulburaţi de vestea plecării lor. Sunt şi rămân prietenii noştri, oameni care au pus umărul la construcţia politică în care suntem astăzi şi la schimbarea României. Vă spunem însă de la început că noi nu plecăm. Nimeni din conducerea filialei Bucureşti şi niciunul dintre reprezentanţii noştri în Parlament, consiliul general sau consiliile de sector nu pleacă. Rămânem aici şi construim mai departe în USR.”, spune Vlad Voiculescu în scrisoarea adresat[ colegilor din partid.

El a adăugat că pentru membrii USR Bucureşti, decizia de a rămâne este o chestiune de responsabilitate. ”Să nu uităm:  175.000 de oameni au votat USR PLUS la alegerile locale! (…) Responsabilităţile asumate de noi, aici în filiala Bucureşti, trebuie duse până la capăt, aşa cum am promis celor cărora le-am cerut încrederea.”, afirmă el. 

Abonează-te acum Online!
  1. Babacu a spus: 27 mai 2022, ora 15:30

    In USR (ca si in AUR) gasesti toate personajele lui Caragiale. N-ai cu cine lucra in USR, decizia de a fi alungati de la guvernare a fost corecta.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517