Viteze de până la 159 km/h depistate în Satu Mare

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare au desfăşurat pe data de 16 august a.c., activităţi de menţinere a unui climat de ordine şi siguranţă publică, fiind prezenţi pe întreaga rază a judeţului, ocazie cu care au aplicat peste 110 sancţiuni contravenţionale.

Astfel, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare care au acţionat pentru prevenirea faptelor antisociale şi pentru efectuarea unor activităţi de suprave-ghere, fluidizare şi control al traficului rutier pe raza judeţului, au aplicat peste 110 sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 38 000 de lei.

De asemenea, poliţiştii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 11 conducători auto.
Se precizează că 9 conducători auto, cu vârste cuprinse între 20 şi 67 de ani, au fost identificaţi, în trafic, conducând cu viteze cuprinse între 103 şi 159 de km/h pe sectoare de drum cu viteza maximă admisă de 50, respectiv 100 km/h.
Totodată, 2 conducători auto, de 25, respectiv 50 de ani, au fost identificaţi, în trafic, în timp ce efectuau manevra de depăşire, pe sectoare de drum unde depăşirea este interzisă.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517