"Visul unei nopţi de vară", duminică la Teatrul de Nord | Informaţia Zilei

“Visul unei nopţi de vară”, duminică la Teatrul de Nord

Scris de Vasile Andreica, 08 noiembrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Trupa Mihai Raicu a Teatrului de Nord prezintă duminică, 10 noiembrie 2019, de la ora 19, spectacolul ”Visul unei nopţi de vară” în regia lui Ovidiu Caiţa, scenografia Alexandru Radu. Din distribuţie fac parte Romul Moruţan, Alina Negrău, Carol Erdös, Raluca Mara, Vlad Mureşan, Andrei Stan, Ioana Cheregi, Stelian Roşian, Sorin Oros, Tibor Székely, Cristian But, Sergiu Tăbăcaru, Ciprian Vultur, Crina Andriucă, Cătălin Mareş, Roxana Fânaţă, Alexandra Odoroagă, Anca Dogaru.

”Visul unei nopţi de vară”, una dintre cele mai cunoscute scrieri scenice ale lui William Shakespeare, este o comedie romantică în care vedem întrepătrunderea fantastică, posibilă doar în vis, a unor lumi care în mod normal îşi au cursul total paralel una faţă de cealaltă. Avem astfel o lume feerică plină de zei, spiriduşi şi zâne, o lume concretă cu aristocraţi îndrăgostiţi şi lumea frustă a unor muncitori, oameni de rând, dar care îşi cer şi ei dreptul la visare încercând să fie actori. Putem spune că ”Visul unei nopţi de vară” este mai mult o radiografie a vieţii cotidiene decât un basm feeric. Spectacolul are supratitrare în limba maghiară. Sunt aşteptaţi spectatorii care au ales ”Visul unei nopţi de vară” în abonamente.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0745.657.429 sau 0744.55.2345