10.04.2020 00.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Pataki Csaba, Gabriel Zetea, Adrian Albu. Titlul emisiunii: Premierul anunţă că bugetarii vor merge în şomaj tehnic.(reluare) 01.30 Ştiri 02.00 Audienţe în direct cu Victor Constantinovici , invitaţi: Călin Durla, Ecaterina Andronescu, Maria Reiz, Claudiu Mondici . Titlul emisiunii: Ce se întâmplă cu şcoala? (reluare) 03.30 Spectacol de teatru 04.47 Sănătate Frumuseţe Stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia 06.00 Portret de artist 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Pataki Csaba, Gabriel Zetea, Adrian Albu. Titlul emisiunii: Premierul anunţă că bugetarii vor merge în şomaj tehnic.(reluare) 09.30 În Slujba Comunităţii cu Mihai Sălceanu, invitat: Eugeniu Avram. 10.30 Ne Cheamă Natura cu Ioana Zaharia, invitat: dr. Liana Strîmb. 11.20 Info Magazin cu Adriana Mureşan. Titlul emisiunii: Dăruieşte şi primeşti. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct cu Victor Constantinovici , invitaţi: Călin Durla, Ecaterina Andronescu, Maria Reiz, Claudiu Mondici . Titlul emisiunii: Ce se întâmplă cu şcoala? (reluare) 14.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Pataki Csaba, Gabriel Zetea, Adrian Albu. Titlul emisiunii: Premierul anunţă că bugetarii vor merge în şomaj tehnic.(reluare) 15.40 Teleshopping 16.00 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu 17.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Nicolae Dumuţa. Titlul emisiunii: Zootehnia şi implicaţiile Coronavirusului. 18.00 Audienţe în direct, cu Victor Constantinovici (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda Publică, cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct Victor Constantinovici (reluare)

Viorica Dăncilă s-a deplasat în Moldova cu elicopterul partidului

Scris de Vasile Andreica, 18 august 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Candidata PSD la prezidenţiale a fost aşteptată la Iaşi de protestatari

Premierul Viorica Dăncilă a fost întrebată, vineri, într-o conferinţă de presă la Iaşi, cât a costat deplasarea sa cu elicopterul în această vizită, moment în care vicepremierul Mihai Fifor, aflat lângă ea, i-a şoptit: “Ei, asta-i bună!”. Viorica Dăncilă a spus că nu sunt bani publici, ci fondurile PSD, pentru care partidul are dreptul să ia decizii.

Întrebată în continuare dacă ştie cât se face de la Bucureşti la Iaşi cu maşina sau cu trenul, Viorica Dăncilă a răspuns: “Am venit de foarte multe ori cu maşina. Este prima oară când vin cu elicopterul. Am spus că o să vin în fiecare judeţ al ţării. Ca să pot să ajung în fiecare judeţ, trebuie să apelez de multe ori şi la acest mijloc de transport, dar am venit de fiecare dată cu maşina, ştiu acest lucru. Probabil acesta este şi motivul pentru care facem toate eforturile pentru a putea dezvolta infrastructura în România”.

Dăncilă: La educaţie au fost tăiate fondurile în plus

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, vineri, că „nu s-au tăiat fondurile pentru educaţie”, deşi a văzut în spaţiul public astfel de afirmaţii. Ea şi-a nuanţat apoi declaraţia. „La educaţie, să revin, au fost tăiate fondurile în plus. A fost alocată o sumă mult mai mare pentru salarizare şi a fost un program care nu a fost implementat”, a spus Dăncilă.

Viorica Dăncilă a fost întrebată, vineri, într-o conferinţă de presă susţinută la Iaşi, care ar fi fost priorităţile din buget, dacă ar fi participat la realizarea acestuia. „Exact priorităţule care sunt şi acum în buget: educaţie, sănătate şi poate aş fi fost mult mai atentă pe siguranţa cetăţeanului. Acestea sunt cerinţele din fiecare stat european. De aceea, acest buget are cele mai mari fonduri alocate pe sănătate, educaţie. Am văzut în spaţiul public că s-au tăiat fondurile pentru educaţie, că este o problemă legată de acest aspect. Nu s-au tăiat fondurile pentru educaţie, dimpotrivă, dacă sunt proiecte care sunt importante şi care se pot realiza, pentru orice minister venim la a doua rectificare şi alocăm fondurile respective”, a susţinut Dăncilă.

Protestatari la sosire

Viorica Dăncilă, preşedinte al PSD şi candidat la preşedinţia României, a fost întâmpinată de protestatari, vineri, la Iaşi, unde a participat la şedinţa Comitetului Executiv Judeţean al social-democraţilor. Câţiva protestatari au afişat un banner cu mesajul “PSD atâta ştie: să ne ţină-n sărăcie”. Protestatarii au strigat “Hoţilor”, “La puşcărie cu voi”, “Criminalii”, “Dăncilă, te ascunzi?”.

Abonează-te acum Online!
  1. Babacu a spus: 19 august 2019, ora 12:53

    Prea putin le pasa lor de autostrazi, astea sint pentru muritorii de rind. Ei au elicoptere si avioane.

  2. Dac Bulibas a spus: 19 august 2019, ora 10:10

    Cata aroganta si nesimtire din partea PSD !!!….. „Fondurile PSD, pentru care partidul are dreptul să ia decizii ” obtinuta din cotizatiile membrilor PSD nu ajung nici pt. salariile celor de la varful partidului restul sunt din banii publici ai cetatenilor pt. care acesti nemernici PSD-isti nu au lucrat !. Cum isi permite aceasta Dobitoaca V. Docila sa ne ia asa pe sus si inca pe banii nostri in loc sa raspunda in mod cinstit si corect asa cum ar fi fost cazul ?. PSD nu este o industrie producatoare de bani cinstiti ci una consumatoare de bani publici pt. care cetatenii au tot dreptul din lume sa afle cum si pt. ce au fost cheltuiti. PSD nu merita votat !!!.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.