Viorica Dăncilă îl atacă pe Iohannis şi de Ziua Mondială a profesorilor | Informaţia Zilei

Viorica Dăncilă îl atacă pe Iohannis şi de Ziua Mondială a profesorilor

Scris de Vasile Andreica, 07 octombrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Premierul Viorica Dăncilă îl critică din nou pe preşedintele Klaus Iohannis afirmând în mesajul de Ziua Internaţională a Profesorilor că este trist când vedem că interese politice sau electorale “ale unui om venit chiar din rândul profesorilor” pun între paranteze munca altor cadre didactice şi a unei generaţii de tineri gata să păşească în cariera frumoasă de medic.

”Vă asigur că munca profesorilor se bucură de toată aprecierea mea şi a guvernului. Firesc ar fi ca domeniul educaţiei să se bucure de aceeaşi apreciere din partea tuturor. Este trist, însă, când vedem că interese politice sau electorale, culmea, ale unui om venit chiar din rândul profesorilor, pun între paranteze munca altor cadre didactice şi a unei generaţii de tineri gata să păşească în cariera frumoasă de medic”, afirmă Dăncilă în mesajul de Ziua Internaţională a Profesorilor.

“Cu ocazia Zilei Internaţionale a Profesorului, îi sărbătorim pe cei care şi-au asumat nobila misiune de a modela destine şi de a fi promotori ai cunoaşterii. Dezvoltarea unei ţări se raportează şi la nivelul de educaţie al populaţiei, unde rolul profesorilor este esenţial”, subliniază premierul.

Abonează-te acum Online!
  1. Dac Bulibas a spus: 07 octombrie 2019, ora 11:32

    Rade Iohanescu de voi !. Ati ajuns niste carpe pt. el.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0745.657.429 sau 0744.55.2345