00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar , invitaţi: Ioana Bran, Doina Feher, Mircea Ciocan. Titlul emisiunii: Scandal între PSD şi PNL după o declaraţie a senatorului Cîţu. (reluare) 01.30 Conversaţii nocturne invitat: Cătălin Sălăgean. 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Eugenia Sabou. Titlul emisiuni: Legea pensiilor pe înţelesul tuturor .(reluare) 03.30 Portret de artist invitat: Nicolae Sabău. 05.15 Info Studio cu Adriana Mureşan. Titlul emisiunii: teatrul şi tinerii din ziua de azi. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda publică, cu Stela Cădar , invitaţi: Ioana Bran, Doina Feher, Mircea Ciocan. Titlul emisiunii: Scandal între PSD şi PNL după o declaraţie a senatorului Cîţu. (reluare) 09.30 Info magazin cu Adirana Mureşan. Titlul emisiuni: Meseriile viitorului. 10.15 Ne Cheamă Natura cu Ioana Zaharia. Titlul emisiuni: . 11.15 La Psiholog cu Ioana Vladimirescu. Titlul emisiuni: Rolul artei în dezvoltarea copilului. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Eugenia Sabou. Titlul emisiuni: Legea pensiilor pe înţelesul tuturor .(reluare) 13.30 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc. Titlul emisiuni: Acţiuni cu tânăra generaţie în scopuri ecologice. 14.00 Agenda publică, cu Stela Cădar , invitaţi: Ioana Bran, Doina Feher, Mircea Ciocan. Titlul emisiunii: Scandal între PSD şi PNL după o declaraţie a senatorului Cîţu. (reluare) 15.30 Teleshopping 15.50 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu, invitaţi: Maria Tripon. 17.00 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiunii: Obezitatea se plăteşte cu sănătatea. 17.30 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiuni: Crescătorii de vaci nu-şi pot valorifica producţia. 18.30 Audienţe în direct, cu Eva Laczko (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar (direct) 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct, cu Eva Laczko (reluare) 23.00 Sănătate, frumuseţe, stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia. 22.08.2019

Viitoarele investiţii la Ştrandul din oraşul Tăşnad vizează îmbunătăţirea calităţii serviciilor oferite turiştilor

Scris de Ioan Aniţaş, 02 august 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Nu de puţine ori tineri, persoane de vârstă medie şi vârstnici, suferind de anumite afecţiuni în special reumatismale, îşi pun o serie de întrebări cu privire la posibilităţile de achiziţionare a biletului de tratament într-o staţiune specializată.

Cum numărul biletelor de tratament repartizate atât pentru persoanele active, cât şi pentru pensionari, de regulă sunt mai puţine în comparaţie cu populaţia suferindă, şansa ameliorării durerilor pentru perioada imediat următoare, dar mai ales pentru sezonul de toamnă-iarnă, atunci când organismul reacţionează altfel decât vara la stimulii externi, o reprezintă alegerea unei staţiuni balneare, prin iniţiativă personală. Una din staţiunile aflate în plină dezvoltare, la îndemâna sătmărenilor în special este Tăşnad.

Cum din Satu Mare sunt organizate curse regulate Satu Mare – Tăşnad, cu o frecvenţă mai mult decât convenabilă, iată că şansa surâde celor suferinzi. Desigur, de binefacerile apei termale de la Tăşnad, pot beneficia în egală măsură şi persoanele care acum nu simt sechele, sau doresc doar să se relaxeze.

Oare câţi dintre sătmăreni şi nu numai cunosc în detaliu calităţile/ proprietăţile curative ale apei termale de la staţiunea din Tăşnad?

Conform unui raport, efectuat de către Institutul Naţional de Recuperare, Medicină Fizică şi Balneologie din Bucureşti, acţiunea farmacodinamică recomandă apa termală a staţiunii pentru utilizare în cură externă în următoarele afecţiuni: reumatismale degenerative; reumatismale abarticulare; neurologice periferice cronice; ginecologice cronice (în afara puseelor inflamatorii); afecţiuni posttraumatice; boli asociate: boli profesionale, endocrine, boli de metabolism.

Apele termale de la Tăşnad sunt captate la adâncimea de 1.354 metri. Temperatura lor fiind de 70 de grade Celsius, mineralizarea de 9.846,3mg/l, pH de 7,5. Pe lângă curele balneare turiştii pot opta pentru petrecerea timpului liber în piscina cu apă rece, sau la baza sportivă special amenajată în acest scop.

Gospodarii şi administratorii zonei de agrement – Ştrandul Termal Tăşnad vă aşteaptă în fiecare zi cu apă caldă şi o serie de activităţi care să vă facă să vă deconectaţi, să vă doriţi a reveni cât mai rapid acolo şi chiar cât mai des. Nu uitaţi. Tarifele de cazare în staţiune sunt accesibile, iar taxa de intrare în ştrand este de 20 de lei pentru adulţi şi 10 lei pentru pensionari, elevi şi studenţi.

După cum ne-a spus cu ceva timp în urmă Grieb Csaba Francisc, primarul oraşului Tăşnad, există o preocupare constantă în a îmbunătăţi condiţiile oferite turiştilor, dar şi în ceea ce priveşte calitatea serviciilor balneare.

Cu alte cuvinte, sunt demarate demersurile menite a asigura un debit considerabil mai mare al apei calde.

Prin forarea puţurilor care sunt deja aprobate, în incinta ştrandului o să se asigure o creştere a debitului actual de până la patru ori.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.