10.10.2019 00.00 Dezbatere electorală , cu Stela Cădar, invitaţi: Dan Burulea, Adelin Ghiarfaş, Otto Nagy, Adrian Farcău. Titlul emisiunii: PNL vrea un guvern cu 15-16 ministere. (reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct cu Mihai Sălceanu, invitat: Paula Gabor, Mihai Paşolea . Titlul emisiunii: Ce modificări ale codului rutier au intrat recent în vigoare? (reluare) 04.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiuni: Rolul asociaţiei cazacilor şi obiectivelele sale în România. 05.00 O partidă de pescuit 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Dezbatere electorală , cu Stela Cădar, invitaţi: Dan Burulea, Adelin Ghiarfaş, Otto Nagy, Adrian Farcău. Titlul emisiunii: PNL vrea un guvern cu 15-16 ministere. (reluare) 10.00 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu invitat: Ionela Toma. 11.00 Ne cheamă Natura cu Ioana Zaharia. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct cu Mihai Sălceanu, invitat: Paula Gabor, Mihai Paşolea . Titlul emisiunii: Ce modificări ale codului rutier au intrat recent în vigoare? (reluare) 14.40 Dezbatere electorală, cu Stela Cădar, invitaţi: Dan Burulea, Adelin Ghiarfaş, Otto Nagy, Adrian Farcău. Titlul emisiunii: PNL vrea un guvern cu 15-16 ministere. (reluare) 16.00 Teleshopping 16.30 Panoramic Sportiv cu Constantin Demian, invitat: Cosmin Iuhas. Titlul emisiuni: Despre fotbalul sătmărean cu antrenoul Cosmin Iuhas. 17.30 Sănătate cu Mihaela Ghiţă, invitat: Cătălin Cismaş. Titlul emisiuni: Anxeitatea cauze şi tratament. 18.00 Audienţe în direct cu Eva Laczko (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Dezbatere electorală , cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct cu Eva Laczko (reluare)

Victorie extraordinară a României, 4-2 cu Anglia

Scris de Constantin Demian, 21 iunie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Meci Romania tineret

Fotbaliştii tricolori au făcut un pas uriaş spre semifinalele lui Euro 2019

Victorie extraordinară a României, scor 4-2, în faţa Angliei, una dintre cele mai puternice echipe din Europa. O victorie uriaşă care ne-a deschis porţile spre semifinalele Europenelor de tineret. O victorie prin care România scoate Anglia din Europa. Urmează acum meciul cu Franţa, meci de asemenea foarte important.

Desfăşurarea meciului a fost una aşteptată, dominarea teritorială a englezilor, apărare calmă a tricolorilor. Dar, paradoxal, primele mari ocazii au aparţinut României, un şut de la 18 metri al lui Hagi scos cu piciorul de Henderson (min. 4) după care vine o ratare uriaşă a lui Ivan, care liber la 8 metri a şutat pe lângă (min.7). Apoi, în minutul 14, Denis Man, liber în mijlocul careului, a şutat de la 10 metri în portarul englez. După aceste ocazii România a contat în ofensivă doar prin Puşcaş, în timp ce apărarea noastră a dus greul. Dar în primele 45 de minute, în ciuda unei dominări teritoriale consistente, a posesiei net superioare (67-33), Anglia nu a avut decît o singură ocazie importantă, şutul lui Mont respins de portarul Radu.

După pauză, aşa cum procedează de regulă fotbaliştii români, s-au aşezat cu fundul în poartă. Drept urmare vreme de 30 de minute englezii au dominat autoritar, iar ocaziile lor s-au înmulţit. Din fericire portarul Radu, cel mai bun jucător al României chiar dacă am marcat 4 goluri, a fost în zi de graţie şi a parat câteva şuturi foarte periculoase.

A venit apoi minutul 75 când Puşcaş a deschis scorul, transformând o lovitură de la 11 metri obţinută de Florinel Coman. Tribunele, cu peste 7.000 de români pe stadion, exultă şi strigă< Hai România! Bucuria nu a durat foarte mult pentru că în minutul 79 englezii egalează prin Gray cu un şut plasat, la colţul lung. Dezamăgirea din tribune şi din teren a durat doar 5 minute, pentru că Ianis Hagi recuperează la 20 de metri un balon, trece prin fentă de un adversar şi marchează spectaculos cu un şut pe jos. Cu toţii am avut convingerea că aici se încheie meciul. Dar nu, englezii au puterea să revină din nou şi egalează prin Tomori (min. 87). Din nou dezamăgire în tribunele colorate în galben. Dar Florinel Coman are la final două momente de graţie. În minutul 89 şutează pe jos de la 18 metri şi portarul Henderson scapă mingea în plasă, după care în minutul 90+3 a şutat senzaţional de la 20 de metri, vole la vinclul porţii Angliei. Cam aşa s-a scris istoria acestui meci care ne aduce la un pas de semifinalele lui Euro 2019. Urmează acum meciul cu Franţa pe care îl vom aborda din postura de lider al grupei.

România: Radu – Manea, Nedelcearu, Paşcanu, Fl. Ştefan – T. Băluţă, Cicâldău – Man (74 Dragomir), I. Hagi (88 Nedelcu), Ivan (67 Coman) – Puşcaş. Antrenor: Mirel Rădoi. Rezerve neutilizate: Căbuz, Vlad – Boboc, Petre, Grigore, Ghiţă, Rus, Ciobanu.

Anglia: Henderson – Dasilva, Clarke-Salter, Kenny, Tomori – Dowell Barnes (46 Sessegnon, 55 Abraham), Gray – Mount, Calvert-Lewin, Maddison. Antrenor: Aidy Boothroyd

În ultima etapă din Grupa C (luni 24 iunie) România întâlneşte Franţa (Cesena, 22:00), iar Croaţia joacă cu Anglia (San Marino, 22:00).

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.