08.04.2020 00.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitați: dr. Călin Bumbuluț, dr. Adrian Farcău, Gabriel Leș. Titlul emisiunii: Realitatea din spitalele din România.(reluare) 01.30 Ştiri 02.00 Audiențe în direct cu Victor Constantinovici, invitați: Adrian Marc, Cătălin Tolontan, Călin Cruceru. Titlul emisiunii: Încep testările pentru Covid 19 la Satu Mare. (reluare) 03.30 Portret de artist 04.40 Concert la Filarmonica Dinu Lipati din Satu Mare. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitați: dr. Călin Bumbuluț, dr. Adrian Farcău, Gabriel Leș. Titlul emisiunii: Realitatea din spitalele din România.(reluare) 09.35 Info Studio cu Ioan Anițaș. Titlul emisiunii: Producția de confecții între necesitate și realitate.. 10.25 La Psiholog cu Ioana Vladimirescu. Titlul emisiunii: De ce facem sacrificii? 11.05 Info Magazin cu Adriana Mureșan. Titlul emisiunii: Arta de a dărui. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audiențe în direct cu Victor Constantinovici, invitați: Adrian Marc, Cătălin Tolontan, Călin Cruceru. Titlul emisiunii: Încep testările pentru Covid 19 la Satu Mare. (reluare) 14.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitați: dr. Călin Bumbuluț, dr. Adrian Farcău, Gabriel Leș. Titlul emisiunii: Realitatea din spitalele din România.(reluare) 15.37 Teleshopping 15.55 Sănătate Frumusețe Stil cu Ioana Vladimirescu și Ioana Zaharia. 17.00 În Slujba Comunității cu Mihai Sălceanu, invitat: Eugeniu Avram. 18.00 Audiențe în direct cu Ioan Anițaș, invitat: Eugenia Sabou (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda Publică, cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audiențe în direct cu Ioan Anițaș, Eugenia Sabou (reluare)

Victor Ponta şi Octavian Petric, invitaţii emisiunii Agenda Publică de luni, ora 20:00

Scris de I. Z., 20 ianuarie 2020 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Update: Victor Ponta și Octavian Petric sunt invitații emisiunii Agenda Publică de luni, 20 ianuarie 2020. Emisiunea începe la ora 20:00 pe Informația TV.

—-

La Satu Mare va avea loc luni, 20 ianuarie 2020, întâlnirea regională a organizaţiilor judeţene PRO România din Regiunea de Nord Vest, eveniment organizat la Restaurantul Poesis la care vor participa preşedintele Victor Ponta, vicepreşedintele Adrian Ţuţuianu şi secretarul general Ioan Mocioalcă, fostul ministru Ioan Rus, coordonatorii organizaţiilor din judeţele din regiune şi membri ai birourilor de conducere.

”În cadrul întâlnirii, începând cu ora 13.00, vor fi evaluate organizaţiile judeţene din Nord Vest şi va fi discutată strategia politică pentru alegerile din acest an. În ultimele luni, atât în Satu Mare cât şi în celelalte judeţe din regiune ne-am mobilizat pentru a definitiva constituirea organizaţiilor locale. Luni vom trage linie şi vom vedea cum stăm fiecare. În ansamblu, stăm foarte bine, la nici un an după înfiinţare avem constituite organizaţii locale în toate localităţile importante, am atras mulţi oameni noi, din toate domeniile. De fapt, acesta este şi avantajul nostru: suntem un partid nou, nu aveam structuri bătute în cuie şi astfel este loc pentru oameni noi să se implice, să pună umărul şi să facem împreună schimbarea pe care ne-o dorim cu toţii”, a declarat deputatul Octavian Petric, coordonator al Pro România Satu Mare şi coordonator al organizaţiilor din Nord-Vest.

În a doua parte a zilei, de la ora 18:00, preşedintele Victor Ponta şi ceilalţi delegaţi de la Bucureşti vor participa la o întâlnire cu membrii şi simpatizanţii partidului în sala mare de şedinţe de la Consiliul Judeţean Satu Mare. La întâlnire sunt invitaţi să participe atât membrii Pro România Satu Mare cât şi simpatizanţii şi sătmărenii care doresc să se alăture echipei lui Victor Ponta şi care cred în stânga adevărată.

Abonează-te acum Online!
 1. Babacu a spus: 23 ianuarie 2020, ora 10:12

  Din cauza lui Victor Ponta tara noastra a ratat aderarea la spatiul Shengen in 2012. Atunci Victor Ponta impreuna cu Crin Antonescu au incercat un fel de „lovitura de stat” schimbind in 3 zile primii 3 oameni ai tarii, plus ca au incercat sa-si subordoneze si CCR. Uniunea Europeana a reactionat, iar Romania a fost trecuta la coada statelor democratice.

 2. AttilaSm a spus: 21 ianuarie 2020, ora 09:38

  Daca se poate intrebati-l pe d-nul Petric cate zile a fost la munca la Camera Deputatilor si daca are vreo initiativa legislativa facuta de el , nu pusa semnatura pe alte initiative sa apara si el undeva ! Se poate verifica foarte usor , este cam egal cu zero activitatea dansului din CDEP !

  Are o singura interpelare despre reteaua de gaze din SM !

 3. Dac Bulibas a spus: 20 ianuarie 2020, ora 09:42

  Ca sa stim si noi pe cine reprezinta, intrebati-l pe Pontache daca mai doreste imigranti persani, arabi, musulmani in tara deoarece a vrut sa construiasca in Bucuresti cea mai mare Moschee din Europa !. Mie nu-mi trebe dusmani ai crestinismului /crestinatatii in tara !!!. Ca urmare nici de ravagii facute de acestia ( atentate, scandaluri, jefuire, violuri, etc. )!.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.