Veste bună pentru fanii serialul Bridgerton

Scris de I. Z., 13 aprilie 2022 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Prequel-ul la popularul serial Bridgerton (numărul 1 în România) şi-a găsit eroina în India Amarteifio, actriţa din Line of Duty. Prequel-ul, deocamdată fără titlu, a fost anunţat în mai anul trecut şi este despre ascensiunea Reginei Charlotte (personaj jucat de către Golda Rosheuvel) în serialul Netflix produs de către Shonda Rimes.

Amarteifio o va juca pe Regina Charlotte în tinereţe, în timp ce Corey Mylchreest va juca rolul Regelui George, anunţă Variety, a cărui personaj matur este jucat de James Fleet în Bridgerton.
Prequel-ul are în centru povestea de dragoste dintre Charlotte şi George, a cărui fani l-au putut surprinde sporadic de-a lungul primelor două sezoane din Bridgerton. Noul serial surprinde nunta dintre cele două feţe regale, personajele şi publicul fiind martore la o schimbare radicală în societate, perioada Regenţei.

Tânăra Charlotte este promisă de soţie Regelui Angliei, un misterios tânăr din familia regală pe care nu l-a întâlnit niciodată. Odată ajunsă la Londra, îşi dă seama că ea nu era ceea ce familia regală îşi dorea. Totuşi, ea va reuşi să se descurce în lumea palatului, făcând primi paşi către ceea ce urma să devină: o regină mult-îndrăgită.

Rosheuvel îşi va relua rolul în spin-off alături de distribuţia originală a filmului. Adjoa Andoh şi Ruth Gemmell vor reveni în rolurile Lady Agatha Danbury şi Lady Violet Bridgerton, iar nou-venita Arsema Thomas va juca în rolul unei tinere Lady Danbury.

Distribuţia cuprinde şi nume din Urzeala Tronurilor, Michelle Fairley în rolul mamei lui George, prinţesa Augusta.
Sezoanele 1 şi 2 sunt difuzate acum pe Netflix.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517