17.08.2018 00.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Radu Ulmeanu. Augustin Iştoc. Titlul emisiunii: Cine este vinovat de violenţele de la mitingul Diasporei. (reluare) 01.40 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 03.00 Cultură, Hajduszoboszlo vacante de vis. 03.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiuni: Dispariţie sau crimă 2. 04.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Elena Veturia Chelariu. 05.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Marius Gînţă. Titlul emisiuni: Marius Gînţă – rapor la 8760 de zile . 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu Simona Niste. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu Anzik Arnold. 08.00 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş, invitaţi: Gergely Csaba, Tillinger Ştefan. Titlul emisiuni: Pictura – O stare a sufletului. (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu Simona Niste. 09.30 Sănătate frumuseţe stil, cu Ioana Vladimirescu. 10.30 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Tiberiu Vălean. Titlul emisiunii: Preasfântă Născătoare de Dumnezeu, miluieşte-ne pe noi. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Radu Ulmeanu. Augustin Iştoc. Titlul emisiunii: Cine este vinovat de violenţele de la mitingul Diasporei. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Marius Gînţă. Titlul emisiuni: Marius Gînţă – rapor la 8760 de zile . 14.45 Teleshopping 15.00 Cultură, La Poessis a avut loc Forumul Economic Invest. 16.40 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 18.00 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blajan. Titlul emisiunii: Popicari de la CSM încep un nou sezon. 18.30 Audienţe în direct (reluare) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct (reluare) 23.00 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Elena Veturia Chelariu.

Veniturile Spitalului Judeţean depăşesc 50 milioane de lei în 2017

Scris de Sergiu Podina, 19 noiembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Adrian Marc, fixat definitiv pe postul de manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare

Adrian Marc, fixat definitiv pe postul de manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare

Calitatea serviciilor a crescut, iar durata medie de spitalizare a scăzut anul acesta

Valoarea veniturilor realizate de Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Satu Mare pe parcursul anului 2017 se ridică la suma de 51,4 milioane lei. Managerul Adrian Marc declară că acest lucru va face ca în 2018 valoarea contractului semnat cu, Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) să fie mai mare.

Cu toată că încă se află într-o perioadă de tranziţie din punct de vedere administrativ, indicatorii statistici relevă faptul că numărul persoanelor care au beneficiat de serviciile spitalului a crescut. Odată cu asta a crescut şi indicele de complexitate a cazurilor şi ca urmare a scăzut durata medie de spitalizare.
Spitalul Judeţean de Urgenţă din Satu Mare a trecut printr-o perioadă gri în 2017. Revolta cadrelor medicale precum cea din acest an a fost fără precedent, lucru care a avut un efect negative şi asupra opiniei publice. Mai simplu spus, sătmărenii şi-au pierdut considerabil încrederea în serviciile oferite de spital precum şi în capacităţile manageriale a celor car îl conduc.

SJU va ajunge la o normalitate managerială doar undeva în primăvara anului viitor

Vă reamintim că după o ieşire destul de furtunasă din acest peisaj a fostului manager Marcela Papici, a urmat un adevărat “tsunami” care a obligat într-un fel sau altul Consiliul Judeţean să renunţe şi la cel care a precedat-o şi anume Camilio Coste. Toate acestea au condus la situaţia din prezent, când la cârma instiuţie a ajuns din nou, după trei ani şi şase luni, Adrian Marc. Începând cu 29 iunie 2017, după numirea acestia, Consilul Judeţean dădea de înţeles că lucurile par a se îndrepta, iar în urmă cu doar o săptămână Adrian Marc a trecut şi de examenul care îl încadrează definitive pe această funcţie pentru următorii trei ani.

 

Continuarea o puteţi citi în exclusivitate în ediţia tipărită din data de 20 noiembrie.

Abonează-te acum Online!
  1. DOINA SALAJAN a spus: 20 noiembrie 2017, ora 08:37

    La Spitalul Judetean de Urgenta noaptea nu sunt medici de garda,asa ca pacientul sta pe pat pana dimineata.
    Revoltator.
    Comportamentul unor cadre medicale lasa de dorit.Se comporta urat cu pacientii,desi datorita pacientilor au salar.
    Se speram ca va fi mai bine pt.ca nu a fost deloc.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.