Veniţi în weekend la "Hops & Beats" Satu Mare Local Beerfest! | Informaţia Zilei

Veniţi în weekend la “Hops & Beats” Satu Mare Local Beerfest!

În acest weekend toţi sătmărenii (şi nu numai) sunt aşteptaţi la cea de a doua ediţie a Festivalului Berii “Hops & Beats”, la Satu Mare. Succesul de anul trecut a fost ceea ce i-a îndemnat pe organizatori să-i invite din nou pe sătmăreni la distracţie şi să le ofere, dacă se poate, ceva şi mai bun şi mai frumos decât la prima ediţie.

“Hops & Beats” Satu Mare Local Beerfest 2019 este cel mai important festival de bere craft care se desfăşoară pentru a doua oară în municipiul nostru. HB Traditional Brewery vă invită să sărbătorim împreună redeschiderea fabricii de bere craft construită în anii ‘70 la noi în oraş prin cea de-a doua ediţie a festivalului de bere craft SM Local Beerfest.

Evenimentul se desfăşoară pe durata a trei zile, între 9 – 11 august, în Piaţa 25 Octombrie din Satu Mare. Noul concept “Hops & Beats” lansat anul acesta oferă participanţilor nu doar o reconectare cu comunitatea şi tradiţia locală de bere craft, ci şi o experienţă inedită de muzică instrumentală live pe genurile rock, jazz, pop, electronic şi reggae.

Piaţa va vibra în ritmul muzicii artiştilor îndrăgiţi. Deschiderea oficială va avea loc vineri seara, tot atunci fiind extrase şi primele bilete de tombolă, iar după ce în prima seară publicul va putea petrece alături de: IRIS, Viţa de Vie sau DJ Levicius, sâmbătă şi duminică distracţia continuă. Vor urca pe scenă reprezentanţii tuturor genurilor muzicale amintite, ca de exemplu: Petrică Mureşan, Mihail, The Mono Jacks, Desperado, Nagy Fero és a Beatrice, sau LayZee aka Mr. President, acestea fiind doar câteva nume spicuite din program, iar între timp participanţii vor putea câştiga zeci de premii la tombolă.

Ce merge mai bine cu o bere autentică locală decât muzica bună de la cei mai tari artişti? Atmosferă rustică, muzică diversificată, tombole cu extrageri zilnice, activităţi pentru toată lumea, mâncare grill stradală şi nu în ultimul rând comunitate şi distracţie.

Împreună susţinem tradiţia locală de bere artizanală!

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517