Vasile Mic a citit poezie în Cenaclul literar Afirmarea

Scris de Ioan Aniţaş, 02 noiembrie 2015 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

 

Miercuri, 28 octombrie 2015, la Centrul Cultural G. M. Zamfirescu”, din Satu Mare, în cadrul şedinţei de lucru a Cenaclului literar ”Afirmarea”, a citit din creaţiile sale poetul Vasile Mic. Prezenţa lui în cenaclu a fost apreciată de participanţii la reuniunea literară.

Printre poemele citite menţionăm: ”Copiii noştri”, „Ca să faci dovada”, ”Trenurile”, ”Un festival”, ”Uneori rămâi singur”, ”Pe jăratic” ş.a.

Luările de cuvânt nu s-au lăsat aşteptate. Despre poemele aduse în atenţia participanţilor au vorbit: Gheorghe Cormoş, Ioan Sălăjanu, Damian Stan, Mihai Sas, Ioan Raţiu – sătmărean stabilit la Bucureşti, un prieten al cenacliştilor de la Afirmarea, Ioan Coriolan Aniţaş, Dorel Iurcencu, Alexandru Ivanovici ş.a.

Mai multe citiţi în ediţia tipărită de luni, 2 noiembrie, disponibilă la chioşcurile de ziare sau în ediţia electronică (abonament pdf).

 

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517