00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Tiberiu Markos, Alexandru Horvat, Adelin Ghiarfaş . Titlul emisiunii: Iohannis cere vot anticipat şi prin corespondenţă. (reluare) 01.45 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Daniela Ciută. Titlul emisiuni: Daniela Ciută – raport la 1720 de zile. 03.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Constantin Lohan. Titlul emisiunii: Producţia de confecţii între realitate şi necesitate. 04.00 Concert simfonic la Filarmonica „Dinu Lipatti” 05.30 Cultură, Comemorare de ziua eroilor la Gerăuşa. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Avram. Titlul emisiuni: Expoziţia de cai şi competiţia de atelaje se impune ca o tradiţie.(reluare) 09.00 La Psiholog 09.30 Religie cu Mihaela Ghiţă, invitat: Florin Fodoruţ. Titlul emisiuni: Cum îl putem cunoaşte pe Dumnezeu? 10.30 Viaţa la Ţară, cu Ioan Aniţaş 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Tiberiu Markos, Alexandru Horvat, Adelin Ghiarfaş . Titlul emisiunii: Iohannis cere vot anticipat şi prin corespondenţă. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Prieteni necuvântători cu Alina Blejan, invitat: Zoltan Szabo, dresor de câini. 14.10 Teleshopping 14.30 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu, invitat: Petrică Mureşan. 15.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Constantin Lohan. Titlul emisiunii: Producţia de confecţii între realitate şi necesitate. 16.30 Iată omul, cu Gabriel Ghişan 17.30 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu, invitat: Petrică Mureşan. 18.30 Audienţe în direct, cu Eva Laczko (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar (direct) 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct, cu Eva Laczko (reluare) 23.00 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Daniela Ciută. Titlul emisiuni: Daniela Ciută – raport la 1720 de zile. 20.06.2019

Vasile Curileac, noul portar al CSM-lui sătmărean

Scris de Constantin Demian, 09 ianuarie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Achiziţie importantă făcută de CSM-Olimpia Satu Mare. Gruparea sătmăreană, care evoluează în Liga 4, a ajuns la un acord cu Vasile Curileac, un portar de valoare, cu o bogată experienţă competiţională, inclusiv la nivel de Liga 1.

Pornit în fotbalul mare în urmă cu 15  ani, Vasile Curileac a apărat în ultimele două sezoane poarta echipei timişorene ACS Politehnica, retrogrdată la sfârşitul sezonului 2017-2018 în Liga 2. Dar din cauza unor probleme financiare, Curileac s-a despărţit în urmă cu câteva zile de ACS Politehnica şi a decis să se întoarcă acasă, la Satu Mare. Conducerea CSM-lui sătmărean i-a făcut o propunere lui Curileac şi, după câteva runde de discuţii, s-a ajuns la o înţelegere. Drept urmare putem spune că echipa sătmăreană a făcut cea mai bună achiziţie de la înfiinţarea ei. Iar cel care a insistat pentru aducerea lui este antrenorul Zoltan Ritli care, să nu uităm, a fost unul dintre cei mai buni portari ai României.

Cum am mai spus, Vasile Curileac a pornit spre fotbalul mare în 2004 când, la 20 de ani, s-a transferat de la cvasianonima echipă sătmăreană Samobil (Liga 4) la CFR Cluj. Gruparea din Gruia, cu care Curileac a cucerit şi un titlu al României, l-a împrumutat pe rând la Unirea Dej, Arieşul Turda, Cetate Suceava, Sportul Snagov.  A ajuns ulterior în Liga 1, mai întăi la Unirea Alba Iulia, la Concordia Chiajna, FC Botoşani, ACS Politehnica. Are aproape 100 de partide jucate în primul eşalon al României, şi alte multe jocuri în eşlonul secund. Îi urăm mult succes lui Vasile Curileac la noua lui echipă cu care, sperăm să promoveze în Liga 3.

Altfel, de la Zoltan Ritli am aflat că pe lista de achiziţii a clubului se mai află 3-4 jucători, inclusiv de la Tăşnad. Deocamdată a fost rezolvat doar transferul lui Rareş Nyilvan, venit în toamna lui 2019 sub formă de împrumut.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.