Vasile Andrieş, promovat director tehnic al Administraţiei Bazinale de Apă Someş-Tisa din Cluj-Napoca | Informaţia Zilei

Vasile Andrieş, promovat director tehnic al Administraţiei Bazinale de Apă Someş-Tisa din Cluj-Napoca

Scris de Ioan Aniţaş, 10 mai 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Prima zi a lunii mai a adus schimbări în conducerea Sistemului de Gospodărire a Apelor – SGA Satu Mare. Inginerul Vasile Andrieş, directorul SGA Satu Mare, a fost detaşat pentru o perioadă de 90 de zile în funcţia de director tehnic al Administraţiei Bazinale de Apă Someş-Tisa din Cluj-Napoca.

Acestei instituţii îi este subordonat şi SGA Satu Mare, alături de altele similare. Într-o convorbire telefonică avută cu Vasile Andrieş, acesta ne-a confirmat schimbarea locului de muncă, fiind deja la post, fără a putea face precizări cu privire la persoana care o să-i ia locul la conducerea SGA Satu Mare.

Decizia aparţine Ministerului Apelor şi Pădurilor. Nouă ne rămâne doar să-l felicităm pe noul director tehnic de la Cluj-Napoca şi să-i urăm succes în activitatea pe care o va desfăşura în această funcţie.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0745.657.429 sau 0744.55.2345