Valentin Breban, invitat la emisiunea “În Slujba Comunităţii”

Scris de Mihai Sălceanu, 12 noiembrie 2021 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Valentin Breban, comisar-şef adjunct în cadrul Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor Regiunea Nord-Vest (Cluj) şi coordonatorul activităţii Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Satu Mare, este invitatul emisiunii “În Slujba Comunităţii”, care se transmite duminică, de la orele 13.00 şi 20.00.

Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Satu Mare (sau pe scurt OPC) este o instituţie subordonată regionalei Cluj, cu doar 6 angajaţi. La Satu Mare ajung aproximativ 50 de reclamaţii pe lună, din judeţ dar şi din ţară, ne spune comisarul Valentin Breban. Pentru că majoritatea acestora sunt întemeiate, 90% din procesele intentate de OPC sunt câştigate. În acest moment sunt pe rol 15 procese. Aceste lucruri şi altele interesante, le puteţi afla duminică, 14 noiembrie, de la Informaţia TV.

Abonează-te acum Online!
 1. Babacu a spus: 14 noiembrie 2021, ora 14:36

  „După cât de încărcate sunt mesele celor de la Protecţia Consumatorilor cu dosare şi cât praf de 2 degete pe mese”.
  Eu nu cunosc exact, poate ca ei isi tin toata arhiva pe mese ca sa se vada cit de ocupati sint!

 2. valeriu g. a spus: 14 noiembrie 2021, ora 11:59

  Dom-le, V. Breban, cei 6 angajaţi , chiar se fac că nu văd ce este în comerţul sătmăărean ??????, cumperi orice marfă cu termen de consum, peste care este lipit preţul, ori este aplicat în locuri invizibil, desfaci o pungă ci mălai, din ia zboară fluturi, din 1 kg. peste congelat rămâi cu 300 g. preţul din raft nu corespunde cu cei de la casă şi alte 1000 de abateri.

 3. Gazata a spus: 14 noiembrie 2021, ora 06:28

  După cât de încărcate sunt mesele celor de la Protecţia Consumatorilor cu dosare şi cât praf de 2 degete pe mese, m am convins cât de mult se ocupa de problemele consumatorilor?

 4. Deloc a spus: 14 noiembrie 2021, ora 06:23

  Deloc în slujba consumatorilor , am apelat la ei în urma cu 3 ani ptr a rezolva o microcentrala care şi azi scoate fum, ma încălzesc cu un calorifer electric şi reprezentantul de la Protecţia Consumatorilor urla la mine şi lua partea celor care ma gazeaza!

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517