08.04.2020 00.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: dr. Călin Bumbuluţ, dr. Adrian Farcău, Gabriel Leş. Titlul emisiunii: Realitatea din spitalele din România.(reluare) 01.30 Ştiri 02.00 Audienţe în direct cu Victor Constantinovici, invitaţi: Adrian Marc, Cătălin Tolontan, Călin Cruceru. Titlul emisiunii: Încep testările pentru Covid 19 la Satu Mare. (reluare) 03.30 Portret de artist 04.40 Concert la Filarmonica Dinu Lipati din Satu Mare. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: dr. Călin Bumbuluţ, dr. Adrian Farcău, Gabriel Leş. Titlul emisiunii: Realitatea din spitalele din România.(reluare) 09.35 Info Studio cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiunii: Producţia de confecţii între necesitate şi realitate.. 10.25 La Psiholog cu Ioana Vladimirescu. Titlul emisiunii: De ce facem sacrificii? 11.05 Info Magazin cu Adriana Mureşan. Titlul emisiunii: Arta de a dărui. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct cu Victor Constantinovici, invitaţi: Adrian Marc, Cătălin Tolontan, Călin Cruceru. Titlul emisiunii: Încep testările pentru Covid 19 la Satu Mare. (reluare) 14.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: dr. Călin Bumbuluţ, dr. Adrian Farcău, Gabriel Leş. Titlul emisiunii: Realitatea din spitalele din România.(reluare) 15.37 Teleshopping 15.55 Sănătate Frumuseţe Stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia. 17.00 În Slujba Comunităţii cu Mihai Sălceanu, invitat: Eugeniu Avram. 18.00 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş, invitat: Eugenia Sabou (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda Publică, cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş, Eugenia Sabou (reluare)

Val de numiri în Guvernul Orban

Scris de I. Z., 16 ianuarie 2020 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Ludovic Orban face declaratii de presa la finalul sedintei Biroului Executiv al PNL, marti, 10 septembrie 2019. Inquam Photos / Ilona Andrei

Un nou val de numiri în Guvernul Orban. Prim-ministrul Ludovic Orban a decis miercuri numirea unor secretari de stat la ministerele Finanţelor Publice, Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei, Educaţiei şi Cercetării, Muncii şi Protecţiei Sociale. Claudiu Mădălin Giurcău a fost numit vicepreşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor. Totodată, premierul a eliberat din funcţii mai mulţi secretari de stat.

La Ministerul Finanţelor a fost numit Mihai Eleodor Mandreş, la Ministerul Dezvoltării Augustin-Cătălin Iapă, la Ministerul Educaţiei Rodica Luminiţa Barcari, iar la Ministerul Muncii Tudor Polak.

Tot miercuri, şeful Executivului i-a numit în funcţia de consilieri de stat în cadrul Cancelariei prim-ministrului pe Gigel Caliga, responsabil cu Strategia Dunării, şi Dan Ştefan Meran. Totodată, Simona Mihaela Brătulescu a fost numită în funcţia de secretar de stat la Cancelaria premierului.
Andrea Maria Arcan Apostol a fost eliberată din funcţia de vicepreşedinte cu rang de subsecretar de stat al Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici, iar Violeta Vijulie a fost numită secretar de stat al Agenţiei.

Abonează-te acum Online!
  1. IOANA a spus: 16 ianuarie 2020, ora 19:40

    PNL = CIUMA GALBENA

  2. Dac Bulibas a spus: 16 ianuarie 2020, ora 13:59

    Am inteles ca vor anticipate, ca toata lumea vrea anticipate atunci de ce mai pierde timpul cu numirile astea in loc sa-si dea demisia ?…Ce fel de politica responsabila mai este si asta ?….De cand au ajuns la guvernare PNL si presedintele doar de anticipate vorbesc numai sa nu se apuce de lucru la modul serios. In fapt ce vor astia de la PNL ? , Am impresia ca nu vor odata sa munceasca.

  3. tisasomes a spus: 16 ianuarie 2020, ora 12:25

    am impresia ca pana la urma vor fi mai multi secretari de„ stat ,,in guvernul Orban decat in cel psd

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.