Vaccinarea cu a patra doză se poate face în două centre din judeţul Satu Mare

Din 16 mai 2022, în centrele de vaccinare se poate efectua, la cerere, a patra doză de vaccin Comirnaty produs de Pfizer BioNTech.
Se recomandă efectuarea dozei a patra de vaccin în special persoanelor cu vârsta de peste 60 de ani, dar pot solicita vaccinarea cu doza a 4-a persoanele peste 18 ani care au fost vaccinate împotriva COVID-19 cu 3 doze de vaccin de tip ARM mesager, dacă au trecut minimum 4 luni după efectuarea celei de a 3-a doze.
Centrele de vaccinare funcţionale din judeţul Satu Mare unde se poate administra şi doza a patra de vaccin sunt:
• În municipiul Satu Mare – Ambulatoriul Spitalului Judeţean de pe strada Gh. Lazăr nr. 5 cu program de luni până vineri între orele 9,00-17,00
• În oraşul Negreşti-Oaş – Spitalul Orăşenesc, str. Victoriei nr. 90 cu program în zilele de joi şi vineri între orele 8,00-16,00.
Până în acest moment, în judeţul Satu Mare sunt vaccinate cu vaccin monodoză sau au efectuat cel puţin prima doză de vaccin un număr de 133.230 persoane.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517