21.11.2019 00.00 Dezbatere Electorală cu Stela Cădar, invitaţi: Ioana bran, Radu Panait, Romeo Nicoară. Titlul emisiunii: Dezbaterea de după dezbaterii. (reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş, invitat: Eugenia Sabou. Titlul emisiunii: Legea pensiilor pe înţelesul tuturor. (reluare) 04.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiunii: Importanţa preluării si conservării probelor în cazul unei infracţiunii. 05.00 Ne Cheamă Natura cu Ioana Zaharia. 05.30 Panoramic Sportiv cu Ionuţ Blăjean, invitati: Dorel Simion, Daniel Ion, Florin Mulcuţan.Titlul emisiuni: Starea boxului românesc dezbatută la Satu Mare. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Dezbatere Electorală cu Stela Cădar, invitaţi: Ioana bran, Radu Panait, Romeo Nicoară. Titlul emisiunii: Dezbaterea de după dezbaterii. (reluare) 10.00 Religie (limba maghiară) cu Eva Laczko, invitat: Racz Ervin. Titlul emisiunii: Ce este după moarte? 10.45 Info Studio cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Liviu Marta, Kereskenyi Sandor. Titlul emisiunii: Muzeul Judeţean Satu Mare organizează o sesiune ştiinţifică despre fluxurile istoriei. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş, invitat: Eugenia Sabou. Titlul emisiunii: Legea pensiilor pe înţelesul tuturor. (reluare) 14.00 Dezbatere Electorală cu Stela Cădar, invitaţi: Ioana bran, Radu Panait, Romeo Nicoară. Titlul emisiunii: Dezbaterea de după dezbaterii. (reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Opinii ale scriitorilor pe marginea concursului de pălincă de la Poesis 17.15 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu. 18.00 Audienţe în direct cu Eva Laczko (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Dezbatere Electorală , cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct cu Eva Laczko (reluare)

USR va depune plângere penală împotriva Gabrielei Firea

Scris de Vasile Andreica, 03 noiembrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

USR anunţă că va depune plângere penală pe numele primarului general Gabriela Firea, pe care o acuză de abuz în serviciu în legătură cu Spitalul Gomoiu, unde ar fi fost realizate lucrări la preţ supraevaluat, şi solicită angajaţilor Primăriei să nu distrugă documente care ar putea fi probe în anchetă.

Reprezentanţii USR au anunţat că luni vor depune plângere penală pe numele primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, sesizare care va fi însoţită de toate documentele pe care USR a reuşit să le adune în legătură cu cheltuielile de la Spitalul de pediatrie “Victor Gomoiu”.

„Este clar că în acest moment Gabriela Firea este imaginea falimentului politic, administrativ şi, mai ales, moral al PSD. Doamna Gabriela Firea  a reuşit să aducă în aceşti trei ani şi jumătate de mandat Bucureştiul în pragul falimentului şi, la propriu, Radet în pragul falimentului. Acelaşi management defectuos şi, se pare, şi de natură penală se întâmplă şi la Administraţia Spitalelor Bucureşti, după cum aflăm din relatările presei din zilele acestea”, a afirmat vineri seară, într-o conferinţă de presă, consilierul municipal Ana Ciceală.

Ea a acuzat că „situaţia de la Gomoiu dovedeşte administraţia clientelară, mafiotă, incompetentă şi coruptă de la Bucureşti şi în special aducerea spitalelor din Bucureşti pe marginea prăpastiei”.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.