USR va depune plângere penală împotriva Gabrielei Firea | Informaţia Zilei

USR va depune plângere penală împotriva Gabrielei Firea

Scris de Vasile Andreica, 03 noiembrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

USR anunţă că va depune plângere penală pe numele primarului general Gabriela Firea, pe care o acuză de abuz în serviciu în legătură cu Spitalul Gomoiu, unde ar fi fost realizate lucrări la preţ supraevaluat, şi solicită angajaţilor Primăriei să nu distrugă documente care ar putea fi probe în anchetă.

Reprezentanţii USR au anunţat că luni vor depune plângere penală pe numele primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, sesizare care va fi însoţită de toate documentele pe care USR a reuşit să le adune în legătură cu cheltuielile de la Spitalul de pediatrie “Victor Gomoiu”.

„Este clar că în acest moment Gabriela Firea este imaginea falimentului politic, administrativ şi, mai ales, moral al PSD. Doamna Gabriela Firea  a reuşit să aducă în aceşti trei ani şi jumătate de mandat Bucureştiul în pragul falimentului şi, la propriu, Radet în pragul falimentului. Acelaşi management defectuos şi, se pare, şi de natură penală se întâmplă şi la Administraţia Spitalelor Bucureşti, după cum aflăm din relatările presei din zilele acestea”, a afirmat vineri seară, într-o conferinţă de presă, consilierul municipal Ana Ciceală.

Ea a acuzat că „situaţia de la Gomoiu dovedeşte administraţia clientelară, mafiotă, incompetentă şi coruptă de la Bucureşti şi în special aducerea spitalelor din Bucureşti pe marginea prăpastiei”.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517