13.12.2019 00.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Ioana Bran, Ciprian Costea. Titlul emisiunii: Deficitul bugetar, mărul discordiei între partide.(reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct cu Laczko Eva, invitat: Bogdan Georgescu. Titlul emisiunii: Cultura careiană la răscrucea dintre ani. (reluare) 04.00 Spectacol de gală de Ziua Naţională. 05.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Rodica Mereuţă. Titlul emisiunii: Vârstnici şi tineri împreună. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Ioana Bran, Ciprian Costea. Titlul emisiunii: Deficitul bugetar, mărul discordiei între partide.(reluare) 10.00 În Slujba Comunităţii cu Mihai Sălceanu, invitat: Marta Cordea. 11.00 Taina Credinţei cu Mihaela Ghiţă invitat: Cristian Boloş. Titlul emisiunii: Despre bunătate şi dăruire. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct cu Laczko Eva, invitat: Bogdan Georgescu. Titlul emisiunii: Cultura careiană la răscrucea dintre ani. (reluare) 14.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Ioana Bran, Ciprian Costea. Titlul emisiunii: Deficitul bugetar, mărul discordiei între partide.(reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Sănătate cu Mihaela Ghiţă, invitat: Tallian Cristian. Titlul emisiunii: Autismul virtual. 16.45 Istorie pierdută, istorie regăsită. 17.00 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu 18.00 Audienţe în direct (reluare) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda Publică, cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct (reluare)

USR, primul partid din Satu Mare care adună semnături pentru prezidenţiabilul Barna

Scris de Matei Larisa, 09 august 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Liderii partidului sunt convinşi că românii vor o schimbare

Partidul Uniunea Salvaţi România a demarat miercuri, 7 august, campania de strângere de semnături pentru susţinerea preşedintelui partidului, Dan Barna, la alegerile prezidenţiale.

Preşedintele filialei municipale a USR Satu Mare, Radu Panait, alături de deputaţii Claudiu Năsui şi Cristina Prună au susţinut în aceeaşi zi o conferinţă de presă în care au prezentat primele impresii, având ulterior programată o întâlnire cu oameni de afaceri pentru a discuta despre propunerile pe linie economică pregătite de USR.

La Satu Mare se degajă o energie pozitivă

În ceea ce priveşte electoratul local, atât Radu Panait cât şi cei doi deputaţi s-au arătat a fi încrezători, spunând că prima zi de strângere a semnăturilor a fost una frucutoasă, văzând în municipiul Satu Mare un potenţial ridicat. Aceştia au subliniat faptul că baza lor de semnături este una reală, pentru a vedea exact poziţia în care se află în competiţia pentru alegerile prezidenţiale. “Ne bucură faptul că majoritatea oamenilor vin să semneze cu uşurinţă, sunt alături de noi şi sperăm sau credem că vom avea un rezultat foarte bun la alegerile prezidenţiale”, a declarat preşedintele USR Satu Mare, Radu Panait.

Aflaţi pentru prima dată în Satu Mare, cei doi deputaţi s-au arătat optimişti în ceea ce priveşte electoratul şi rezultatele de la următoarele alegeri prezidenţiale, ambii vorbind despre faptul că oamenii vor o schimbare.
Scorul obţinut la alegerile europarlamentare din luna mai a acestui an la nivel de Satu Mare, şi anume 21,5%, le întăreşte convingerea că şi următoarele scoruri vor fi cel puţin la fel de mulţumitoare.

”Oamenii vor să semneze, sunt receptivi. Iniţial nu vor să semneze, nu ştiu despre ce e vorba, dar când aud de USR-PLUS deodată se întorc şi zic ”Da, pentru voi semnez”. E o energie pozitivă care se degajă aici în Satu Mare. Eu cred că la aceste alegeri prezidenţiale USR va face o mare, mare surpriză. Cred că Dan Barna nu doar că va intra în turul doi, ci va şi câştiga. Planetele par aliniate în sensul că românii vor schimbare, s-au săturat de aceleaşi ciorbe reîncălzite. Zero curaj, zero viziune a unei clase politice care nu a ştiut decât să administreze dezastrul. De fiecare dată când e o criză, cum a fost acum cu cazul din Caracal, mai e o demisie şi cam atât”, a declarat deputatul Claudiu Năsui.

Se pregăteşte programul de guvernare

Cristina Prună a vorbit despre programul de guvernare pe care USR deja îl pregăteşte pentru a-l prezenta românilor, programul având mediul de afaceri printre axele principale. ”Viziunea noastră este că trebuie să ne axăm în primul rând pe economie, în al doilea rând pe educaţie şi în al treilea rând pe sănătate, evident şi celelalte domenii fiind la fel de importante. În ceea ce priveşte economia ne axăm în a face viaţa antreprenorilor mai uşoară, pentru că antreprenorii sunt motorul economiei şi ar trebui să fie foarte uşor pentru oricine are spirit de iniţiativă şi doreşte să se lanseze într-o afacere. Viziunea noastră este debirocratizare, digitalizare, vrem ca interacţiunea antreprenorului cu statul să fie minimală şi să nu mai trebuiască să meargă de la etajul 1 la etajul 4 şi înapoi”, a explicat deputatul Cristina Prună.

Conferinţa a fost urmată de o întâlnire a celor trei reprezentanţi USR cu circa 30 de oameni din mediul de afaceri, pentru a discuta despre legislaţie, antreprenoriat şi investiţii.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.