USR-PLUS va avea candidat unic | Informaţia Zilei

USR-PLUS va avea candidat unic

Scris de Vasile Andreica, 10 iulie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Candidatul USR-PLUS pentru funcţia de Preşedinte al României va fi aflat în maxim două săptămâni, a declarat luni Dan Barna, preşedintele USR, în cadrul unei emisiuni televizate. La congresul USR de sâmbătă va avea loc nominalizarea candidatului partidului pentru cursa prezidenţială, a mai spus el.

”Probabil, într-o săptămână, o să avem o decizie finală în cadrul alianţei. Sâmbătă avem un congres al USR, în care, conform statutului, va fi nominalizat candidatul USR pentru cursa prezidenţială. Vom avea o propunere de tandem, candidat la prezidenţiale şi candidat pentru funcţia de premier, astfel încât să putem construi mai departe scenariul de Românie pro-europeană.

Analiza nu se face dând cu banul sau cine ştie cum. Este o analiză pragmatică, cu plusuri şi minusuri. Din perspectiva asta, făcând analiza, o să ajungem la o soluţie, a declarat liderul USR.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0745.657.429 sau 0744.55.2345