USR organizează la Timişoara congresul pentru confirmarea lui Barna ca lider | Informaţia Zilei

USR organizează la Timişoara congresul pentru confirmarea lui Barna ca lider

Scris de Vasile Andreica, 13 septembrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Al cincilea congres al USR, de validare a alegerilor interne pentru preşedintele USR şi alegere a noilor membri ai Biroului Naţional şi Comisiilor Naţionale de Arbitraj şi Cenzori, se va desfăşura sâmbătă şi duminică la Timişoara.

Potrivit USR, la congres vor participa aproximativ 800 de delegaţi şi observatori şi vor fi prezenţi toţi candidaţii la funcţiile interne ale partidului, în frunte cu Dan Barna. Sâmbătă, după-amiază, va avea loc prezentarea candidaţilor, iar rezultatele votului vor fi anunţate a doua zi, duminică, de la ora 9:30, într-o conferinţă de presă susţinută de Dan Barna alături de membrii noului Biroul Naţional al USR. Congresul Naţional al USR se va încheia cu o întâlnire cu simpatizanţii Alianţei USR PLUS, în Piaţa Libertăţii, începând cu ora 18:00.

Alături de Dan Barna vor fi pe scenă Vlad Voiculescu, deputatul USR Timiş Cătălin Drulă, Lavinia Aioanei (coordonator regional PLUS), Cristian Moş (preşedintele USR Timiş) şi Cristian Puşcaş (secretar general al PLUS Timiş).

Barna a declarat că singura soluţie pentru rezolvarea actualei crize politice sunt alegerile anticipate, în contextul în care Iohannis a oferit trei şanse PSD pentru a conduce România.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Goldis Admitere

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517