Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitaţi: Iacob Izvorean, Daniel Frei, Răzvan Blaga. Titlul emisiunii: Asociaţie versus cooperativă. (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Adrian Albu, Dumitru Pop, Ioan Leitner. Titlul emisiunii: Începe desecretizarea protocoalelor? (reluare) 02.30 Portret de artist – leontina Dorca 03.00 Cultură 04.00 Concert Alina Manole 04.30 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 05.40 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Fazekas Jozsef. Titlul emisiunii: Fermierii din Halmeu. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Anzik Arnold. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Barta Zoltan. 08.00 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitaţi: Iacob Izvorean, Daniel Frei, Răzvan Blaga. Titlul emisiunii: Asociaţie versus cooperativă. (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Anzik Arnold. 09.30 Educaţie ecologică, Cristina Bursuc invitat: Elisabeta Bekessy. Titlul emisiunii: Cometiţia cel mai tare lareciclare. 10.00 La psiholog, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Călin Secan. Titlul emisiunii: Cu fericirea...la psiholog. 10.30 Religie, cu Eva Laczko , invitat: Radu Hutton. Titlul emisiunii: Pregătiri de Paşte în parohiile greco-catolice din Ciuperceni şi Dumbrava. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Adrian Albu, Dumitru Pop, Ioan Leitner. Titlul emisiunii: Începe desecretizarea protocoalelor? (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Petre Doroş. Titlul emisiunii: Tineri din Bocicău revin la agricultură. 14.40 Teleshopping 15.00 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Daniel Buda. Titlul emisiuni: Daniel Buda – rapor la 1.380 de zile . 16.10 Info studio, cu Ioan Aniţaş, invitaţi: Dumitru Costin,Florin Jianu. Titlul emisiunii:Creative-start – start creativităţii în Satu Mare. 17.10 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Nicolae Muresan. 18.30 Concert vocal-simfonic extraordinar dedicat centenarului Marii Uniri (in direct) 19.30 Ştiri 21.30 Cultură 22.30 Ne cheamă natura 23.30 Ştiri

Update: Un poliţist şi-a bruscat soţia în curtea Serviciului de Ambulanţă. IPJ şi SAJ demarează anchete interne

Duminică, în curtea Serviciului Judeţean de Ambulanţă s-a petrecut un fapt regretabil. Un poliţist a agresat o asistentă medicală. Cineva a filmat scena şi a postat-o pe o reţea de socializare. În filmare se aude cum bărbatul întreabă de mai multe ori „al cui e numărul?” Cei doi se luptă pentru un telefon, bărbatul o îmbrânceşte pe femeie care pică peste un gărduleţ, fuge cu telefonul iar femeia se ridică şi aleargă după el.

În cursul zilei de duminică, 13 august, am primit şi un comunicat de la Serviciul de Ambulanţă, care lămureşte incidentul. Este vorba despre poliţistul Mona Raul care şi-a agresat soţia, Mona Teodora. Redăm comunicatul primit, semnat de dr. Tarţa Lucian Vasile:

„Azi, 13.08.2017, in jurul orelor 18.30, numitul Mona Raul, politist, sotul angajatei noastre, asistent medical, Mona Teodora, a intrat in incinta Serviciului de Ambulanta Judetean Satu Mare, in tinuta de serviciu (politist) si a avut o altercatie cu sotia sa in garajul si curtea SAJ Satu Mare. Asistenta medicala Mona Teodora se afla in timpul serviciului.

Managerul SAJ Satu Mare, d-na Opriş Gabriela a dispus formarea unei comisii de cercetare administrativă pentru a stabili conditiile in care a avut loc acest eveniment. Regretăm evenimentele intamplate si va vom informa imediat dupa stabilirea concluziilor acestei anchete interne.”

 

Şi din partea IPJ Satu Mare am primit un comunicat. Va fi demarată o anchetă internă:

„Ca urmare a informaţiilor şi imaginilor apărute în spaţiul public, potrivit cărora  un poliţist are un comportament agresiv faţă de o angajată a Serviciului Judeţean de Ambulanţă Satu Mare, conducerea Inspectoratului Judeţean de Poliţie a dispus verificări interne pentru clarificarea împrejurărilor în care a  survenit incidentul, urmând ca la finalul acestora, în funcţie de rezultat, să fie luate măsuri legale.

Statutul profesiei de poliţist impune probitate morală dar şi  o conduită corespunzătoare, atât în timpul exercitării atribuţiilor de serviciu cât şi în afara acestora.”

În cursul zilei de luni, 14 august, am primit un nou comunicat din partea Serviciului Judeţean de Abulanţă: incidentul a avut loc ca urmare a unor neînţelegeri între cei doi soţi iar actul meducal nu a avut de suferit.

Iată comunicatul:

 

               

Abonează-te acum Online!
 1. unu a spus: 15 august 2017, ora 12:54

  vrem comunicatul de la politia in scris domnule comandant STAN SE AUDE , SAU NU???

 2. atusarem a spus: 15 august 2017, ora 09:44

  Cand iti alegi sotia sau iti cumperi o sabie, sa nu te increzi in altul. Alege-ti sotia cu urechile nu cu ochii. :))

 3. Sjjsja a spus: 15 august 2017, ora 01:09

  Care corp de paza? S-a transformat in vapori…,de alcool!

 4. Babacu a spus: 14 august 2017, ora 15:06

  Sint curios ce masuri va lua Politia in cazul acestui huligan. Are fruntea ingusta de cimpanzeu, ceafa groasa de bulgar si burta de bulibasa? Daca inca nu le are sigur le va avea cu timpul. Alo Politia, sa nu-l dati afara din politie ca se face traficant de persoane!

 5. Popa nastai a spus: 14 august 2017, ora 13:58

  Cum a intrat acest individ in curtea ambulantei?Asta e comportament?Voi va dati seama ca omul asta e pus sa dea amenzi?A fost mutat de la circulatie la postul din lazuri,dar ,datorita pilelor pe care le are,a ajuns din nou la circulatie.Sunt curios daca in afara de o mustrare scrisa ,mai primeste vre-o sanctiune.Garantat NU !

 6. Babacu a spus: 14 august 2017, ora 07:47

  Ala nu e politist, e militian.

 7. Haituit a spus: 13 august 2017, ora 23:12

  A fost medic ucis si tot nu s a luat nici o masura de precautie pentru protejarea lor in timpul seeviciului!
  Unde a fost corpul de paza sa pazeasca aceasta angajata,?

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.