Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Marius Cionca. Titlul emisiunii: Vânătoarea între pasiune şi necesitate (reluare)01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Kereskenyi Gabor,Adrian Albu, Gabriel Leş. Titlul emisiunii: Este afectat bugetul primăriei de revoluţia fiscală.(reluare) Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla. 03.50 Mesager educaţiona, cu Vasile Nechita, invitat: Vlaicu Popescu. Titlul emisiuni: Învăţământul dual la Colegiul Tehnic Unio- Traian-Vuia. 04.45 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 05.40 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Nicolae Popan. Titlul emisiunii: Carnea de struţ. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Prinzinger Zsoka. 08.00 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Marius Cionca. Titlul emisiunii: Vânătoarea între pasiune şi necesitate (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 09.40 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc,invitat: Mark Nagy Janos. Titlul emisiunii:Noutăţi în custodia ariei protejate de pe râul Tur. 10.15 La psiholog, Ioana Vladimirescu,invitat: Adriana Laszlo.Titlul emisiuni: Obiceiurile fericirii. 10.50 Religie, cu Eva Laczko , invitat: Florin Fodoruţ. Titlul emisiunii: De la Înviere Mântuitorul până la Înălţarea la cer. 11.40 Teleshopping 12.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Kereskenyi Gabor,Adrian Albu, Gabriel Leş. Titlul emisiunii: Este afectat bugetul primăriei de revoluţia fiscală.(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Romeo Poiană. Titlul emisiuni: Romeo Poiană – rapor la 6685 de zile. 14.30 Teleshopping 14.45 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiunii:Monitorizarea lucrărilor agricole prin satelit. 15.40 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla. 16.45 Panoramic sportiv, cu Constantin Damian, invitat: Dacian Nastai. Titlul emisiunii: Primăvara sportivă cu Dacian Nastai. 17.35 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Universal Band. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat- Sebi Borlaştean. 22.30 Ne cheamă natura 23.30 Ştiri

Update: Răzvan Mircea Rentea, reţinut pentru că şi-a omorât părinţii şi bunica

Scris de Stela Cădar, 28 noiembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Inmormantarea a avut loc marti, la ora 13,00

Inmormantarea a avut loc marti, la ora 13,00

Update: 28.11.2017. ora 16,10

Răzvan Mircea Rentea (33 ani) a fost luat de la înmormântarea părinţilor şi dus la audieri. Potrivit procurorului Marius Iancu -Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare, tânărul a fost dus la audieri, cel mai probabil va fi reţinut, iar miercuri, 29 noiembrie, va fi prezentant instanţei cu propunerea de arestare preventivă.

In cursul zilei de astăzi, anchetatorii au primit rezultatul probelor ADN. Astfel că la dosarul cauzei sunt probe ştiinţifice care arată că Răzvan şi-a omorât tatăl, mama şi pe bunica lui.

Update: 28.11.2017. ora 15:50

Răzvan Mircea Rentea a fost reţinut de poliţiştii sătmăreni. Probele arată că el şi-a omorât părinţii şi bunica.

Este o chestiune de zile, probabil de ore până când criminalul va fi reţinut de poliţiştii sătmăreni. Ancheta în cazul triplului asasinat comis joi seara, în comuna Apa, este pe ultima sută de metri.

Rezultatele probelor ADN trimise la Bucureşti vor face lumină în acest caz. În plus la dosarul cauzei sunt suficiente probe care să-i determine pe anchetatori să fie încrezători că cel care a omorât trei oameni va fi prins, reţinut, arestat şi trimis în judecată.

Poliţiştii sătmăreni coordonaţi de procurorul Marius Iancu (Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare) şi de comisar şef de poliţie Sorin Stan (împuternicit la comanda Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Satu Mare) continuă cercetările.

Ar fi putut fi omorâţi cu ciocanul, o ţeavă pătrată, muchia toporului sau baros

De la aflarea cadavrelor, anchetatorii lucrează şi şi noapte pentru prinderea autorului sau autorilor. După cum v-am mai informat vineri, Gheorghe Rentea (59 ani), Niculina Rentea (56 ani) şi Viorica Apan (80 de ani) au fost găsiţi morţi în gospodăria lor din Apa.

Au fost omorâţi joi seara. Mobilul a fost jaful. Cei trei au fost omorâţi prin lovituri repetate în cap cu un corp contondent, un corp contondent cu muchii. Ar putea fi vorba de ciocan, leţ, ţeavă pătrată, hexagonală, sau muchia de la topor.

 

Continuarea o puteţi citi în exclusivitate în ediţia tipărită din data de 28 şi 29 noiembrie.

Abonează-te acum Online!
  1. dgsdfgs a spus: 29 noiembrie 2017, ora 11:20

    ce cacanar de copil la 33 de ani.ar trebui expus in centru la vedere sa aruncam cu pietre in el. si statul e de vina ce ne invata sa ne omoram unii pe altii pentru bani

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.