18.07.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitați: Adrian Albu, Gabriel Leș, Claudiu Ținca. Titlul emisiunii: Ședință de guvern fără OUG privind amnistia și grațierea.(reluare) 01.40 În slujba comunității, cu Mihai Sălceanu,invitat: Iuliu Cadar. Titlul emisiuni: Iuliu Cadar-raport la 3650 de zile. 02.35 Ne cheamă natura 03.20 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu. 04.20 Viața la țară, cu Ioan Anițaș, invitat: Daniel Frei. Titlul emisiunii: Cooperativa și avantajele ei pentru fermieri. 05.20 Cultură, Fior de Zatmar 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Ilyes Ilona . 07.00 Știri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Simona Niste . 08.00 Audienţe în direct, cu Ioan Anițaș, invitat: Dumitru Pop. Titlul emisiunii: Perspective de dezvoltare a comunelor din zona metropolitană. (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Ilyes Ilona . 09.15 Educație ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat: Alina Perșa. Titlul emisiunii: Asociația ACT4U, implicată în diverse activități ecologice. 09.40 Sănătate,cu Mihaela Ghiță, invitat: Cătălin Cismaș. Titlul emisiuni: Cum controlăm furia? 10.20 Religie, cu Laczko Eva, invitați: Barta Barnabas, Gordan Dalma, Gsiszar Lorant. Titlul emisiunii: La Satu Mare se organizează Întâlnirea Națională a Tineretului Catolic. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitați: Adrian Albu, Gabriel Leș, Claudiu Ținca. Titlul emisiunii: Ședință de guvern fără OUG privind amnistia și grațierea.(reluare) 13.00 Știri 13.30 În slujba comunității, cu Mihai Sălceanu,invitat: Iuliu Cadar. Titlul emisiuni: Iuliu Cadar-raport la 3650 de zile. 14.30 Teleshopping 14.55 Cultură, cu Vera Pop,invitat: Vari Vasile. Titlul emisiuni: O familie de artişti. 15.20 Panoramic sportiv, cu Constantin Demian, invitat: Dacian Nastai. Titlul emisiunii: Dacian Nastai a devenit antrenor cu licență pro. 16.15 Cultură, Fior de Zatmar 17.30 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Ionela Toma. 18.30 Audiențe în direct 19.30 Știri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Știri 22.00 Audiențe în direct 23.00 Iată omul cu Gabriel Ghișan,invitat: Adrian Pristopan.

Update: Răzvan Mircea Rentea, reţinut pentru că şi-a omorât părinţii şi bunica

Scris de Stela Cădar, 28 noiembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Inmormantarea a avut loc marti, la ora 13,00

Inmormantarea a avut loc marti, la ora 13,00

Update: 28.11.2017. ora 16,10

Răzvan Mircea Rentea (33 ani) a fost luat de la înmormântarea părinţilor şi dus la audieri. Potrivit procurorului Marius Iancu -Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare, tânărul a fost dus la audieri, cel mai probabil va fi reţinut, iar miercuri, 29 noiembrie, va fi prezentant instanţei cu propunerea de arestare preventivă.

In cursul zilei de astăzi, anchetatorii au primit rezultatul probelor ADN. Astfel că la dosarul cauzei sunt probe ştiinţifice care arată că Răzvan şi-a omorât tatăl, mama şi pe bunica lui.

Update: 28.11.2017. ora 15:50

Răzvan Mircea Rentea a fost reţinut de poliţiştii sătmăreni. Probele arată că el şi-a omorât părinţii şi bunica.

Este o chestiune de zile, probabil de ore până când criminalul va fi reţinut de poliţiştii sătmăreni. Ancheta în cazul triplului asasinat comis joi seara, în comuna Apa, este pe ultima sută de metri.

Rezultatele probelor ADN trimise la Bucureşti vor face lumină în acest caz. În plus la dosarul cauzei sunt suficiente probe care să-i determine pe anchetatori să fie încrezători că cel care a omorât trei oameni va fi prins, reţinut, arestat şi trimis în judecată.

Poliţiştii sătmăreni coordonaţi de procurorul Marius Iancu (Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare) şi de comisar şef de poliţie Sorin Stan (împuternicit la comanda Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Satu Mare) continuă cercetările.

Ar fi putut fi omorâţi cu ciocanul, o ţeavă pătrată, muchia toporului sau baros

De la aflarea cadavrelor, anchetatorii lucrează şi şi noapte pentru prinderea autorului sau autorilor. După cum v-am mai informat vineri, Gheorghe Rentea (59 ani), Niculina Rentea (56 ani) şi Viorica Apan (80 de ani) au fost găsiţi morţi în gospodăria lor din Apa.

Au fost omorâţi joi seara. Mobilul a fost jaful. Cei trei au fost omorâţi prin lovituri repetate în cap cu un corp contondent, un corp contondent cu muchii. Ar putea fi vorba de ciocan, leţ, ţeavă pătrată, hexagonală, sau muchia de la topor.

 

Continuarea o puteţi citi în exclusivitate în ediţia tipărită din data de 28 şi 29 noiembrie.

Abonează-te acum Online!
  1. dgsdfgs a spus: 29 noiembrie 2017, ora 11:20

    ce cacanar de copil la 33 de ani.ar trebui expus in centru la vedere sa aruncam cu pietre in el. si statul e de vina ce ne invata sa ne omoram unii pe altii pentru bani

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.