Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Oszkar Szabo. Titlul emisiunii: Vor reuşi taximetriştii sătmăreni să marojeze tarifele? (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Tiberiu Gunthner, Claudiu Ţinca, Dumitru Pop. Titlul emisiunii: De ce amână PSD învestirea guvernului Dăncilă? (reluare) 02.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu. Titlul emisiunii: Lorand Turos raport la 4.410 zile 03.33 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 04.40 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Emil Palincaş. Titlul emisiunii: Legumicultorii din Halmeu folosesc seminţe din străinătate 05.28 Restauratorii de muzeu 05.55 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Agnes Diaconu. Titlul emisiunii: Tratamentul fără interferon accesibil pacienţilor cu hepatita C 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Willy 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Oszkar Szabo. Titlul emisiunii: Vor reuşi taximetriştii sătmăreni să marojeze tarifele? (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 09.45 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Elisabeta Bekessy. Titlul emisiunii: Acţiuni dedicate Zilei Europene a Parcurilor şi Zilei Mondiale a Mediului 10.25 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat Florin Fodoruţ. Titlul emisiunii: Susţin căsătoria dintre un bărbat şi o femeie 11.20 Teleshopping 11.35 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Tiberiu Gunthner, Claudiu Ţinca, Dumitru Pop. Titlul emisiunii: De ce amână PSD învestirea guvernului Dăncilă? (reluare) 13.00 Ştiri 13.45 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitat Adina Ciutan. Titlul emisiunii: De ce nu au îndemânări de redactare absolvenţii de liceu? 14.28 Teleshopping 14.45 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 15.45 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu. Titlul emisiunii: Lorand Turos raport la 4.410 zile 16.50 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Ferencz Levente. Titlul emisiunii: Cerbii lopătari din Supur, o atracţie pentru turişti 17.55 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat Cristian Popa. Titlul emisiunii: Unirea Tăşnad a început pregătirile cu un nou antrenor 18.30 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Vasile Fănăţan. Titlul emisiunii: Satu Mare, un oraş poluat? (reluare) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Iulian Pfau Sălăgeanu. Titlul emisiunii: Tinerii şi locul de muncă 22.30 La psiholog, cu Ioana Vladimirescu. Titlul emisiunii: Cu fericirea la psiholog 23.30 Ştiri

Update: pene de curent şi acoperişuri luate de vânt în Satu Mare

Scris de I. Z., 29 octombrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Vremea rea a pus stăpânire duminică pe mai multe judeţe din România: Maramureş, Mureş, Bistriţa Năsăud, Suceava şi Harghita. Nici locuitorii judeţului Satu Mare nu au fost ocoliţi de pene de curent. Un cititor din Doba, de pildă, ne-a informat duminică seara că nu are curent de la ora 10. Duminică seara, străzile din cartierele sătmărene Micro 17 şi Carpaţi nu erau luminate.

La fel, era beznă pe Calea Traian, ne-au informat mai mulţi cititori ai cotidianului nostru care ne-au contactat telefonic.

Vântul de duminică seara a smuls şi câteva bucăţi de poală de pe acoperişuri ale blocurilor din Micro 16. O parte din maşinile parcate pe Bulevardul Muncii au fost avariate.

 

 

Având în vedere atenţionările meteorologice de cod portocaliu (vânt tare, ninsori viscolite, strat consistent de zăpadă în zonele montane) şi cod galben (vânt intens, disconfort termic; precipitaţii mixte în nord, nord-vest şi centru) duminică, 29.10.2017 la ora 10.00 s-a întrunit Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Satu Mare pentru a stabili măsurile specifice care trebuiesc luate în acest gen de situaţii.

În cadrul întâlnirii a fost prezentat şi programul comun de măsuri pentru menţinerea viabilităţii drumurilor judeţene şi a numărului şi stării echipajelor ce pot interveni în caz de necesitate.

Totodată s-a solicitat Direcţiei de Sănătate Publică Satu Mare punerea la dispoziţie a situaţiei/evidenţei pacienţilor care necesită tratament de specialitate (dializă, diabetici, femei gravide, etc), pe fiecare U.A.T. în parte şi stabilirea de măsuri care să asigure prevenirea situaţiilor de risc pentru sanătatea acestora.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.