18.07.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Adrian Albu, Gabriel Leş, Claudiu Ţinca. Titlul emisiunii: Şedinţă de guvern fără OUG privind amnistia şi graţierea.(reluare) 01.40 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Iuliu Cadar. Titlul emisiuni: Iuliu Cadar-raport la 3650 de zile. 02.35 Ne cheamă natura 03.20 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu. 04.20 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Daniel Frei. Titlul emisiunii: Cooperativa şi avantajele ei pentru fermieri. 05.20 Cultură, Fior de Zatmar 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Ilyes Ilona . 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Simona Niste . 08.00 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Dumitru Pop. Titlul emisiunii: Perspective de dezvoltare a comunelor din zona metropolitană. (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Ilyes Ilona . 09.15 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat: Alina Perşa. Titlul emisiunii: Asociaţia ACT4U, implicată în diverse activităţi ecologice. 09.40 Sănătate,cu Mihaela Ghiţă, invitat: Cătălin Cismaş. Titlul emisiuni: Cum controlăm furia? 10.20 Religie, cu Laczko Eva, invitaţi: Barta Barnabas, Gordan Dalma, Gsiszar Lorant. Titlul emisiunii: La Satu Mare se organizează Întâlnirea Naţională a Tineretului Catolic. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Adrian Albu, Gabriel Leş, Claudiu Ţinca. Titlul emisiunii: Şedinţă de guvern fără OUG privind amnistia şi graţierea.(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Iuliu Cadar. Titlul emisiuni: Iuliu Cadar-raport la 3650 de zile. 14.30 Teleshopping 14.55 Cultură, cu Vera Pop,invitat: Vari Vasile. Titlul emisiuni: O familie de artişti. 15.20 Panoramic sportiv, cu Constantin Demian, invitat: Dacian Nastai. Titlul emisiunii: Dacian Nastai a devenit antrenor cu licenţă pro. 16.15 Cultură, Fior de Zatmar 17.30 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Ionela Toma. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct 23.00 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Adrian Pristopan.

Update: pene de curent şi acoperişuri luate de vânt în Satu Mare

Scris de I. Z., 29 octombrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Vremea rea a pus stăpânire duminică pe mai multe judeţe din România: Maramureş, Mureş, Bistriţa Năsăud, Suceava şi Harghita. Nici locuitorii judeţului Satu Mare nu au fost ocoliţi de pene de curent. Un cititor din Doba, de pildă, ne-a informat duminică seara că nu are curent de la ora 10. Duminică seara, străzile din cartierele sătmărene Micro 17 şi Carpaţi nu erau luminate.

La fel, era beznă pe Calea Traian, ne-au informat mai mulţi cititori ai cotidianului nostru care ne-au contactat telefonic.

Vântul de duminică seara a smuls şi câteva bucăţi de poală de pe acoperişuri ale blocurilor din Micro 16. O parte din maşinile parcate pe Bulevardul Muncii au fost avariate.

 

 

Având în vedere atenţionările meteorologice de cod portocaliu (vânt tare, ninsori viscolite, strat consistent de zăpadă în zonele montane) şi cod galben (vânt intens, disconfort termic; precipitaţii mixte în nord, nord-vest şi centru) duminică, 29.10.2017 la ora 10.00 s-a întrunit Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Satu Mare pentru a stabili măsurile specifice care trebuiesc luate în acest gen de situaţii.

În cadrul întâlnirii a fost prezentat şi programul comun de măsuri pentru menţinerea viabilităţii drumurilor judeţene şi a numărului şi stării echipajelor ce pot interveni în caz de necesitate.

Totodată s-a solicitat Direcţiei de Sănătate Publică Satu Mare punerea la dispoziţie a situaţiei/evidenţei pacienţilor care necesită tratament de specialitate (dializă, diabetici, femei gravide, etc), pe fiecare U.A.T. în parte şi stabilirea de măsuri care să asigure prevenirea situaţiilor de risc pentru sanătatea acestora.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.