Update: Ce spune ISU Satu Mare despre incendiul de pe Magnoliei? A fost intenţie! | Informaţia Zilei

Update: Ce spune ISU Satu Mare despre incendiul de pe Magnoliei? A fost intenţie!

Scris de I. Z., 16 aprilie 2020 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Update (16 aprilie, ora 16:40): Iată ce spune ISU Satu Mare despre incendiul de joi de pe Magnoliei:

”În cursul zilei de azi, la ora 11:00, pompierii sătmăreni au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit pe un teren viran din zona străzii Magnolia din municipiul Satu Mare.
Incendiul s-a manifestat pe o suprafaţă de aproximativ 2500 mp, cu degajare mare de fum din cauza materialelor arse: deşeuri şi componente auto (mase plastice, anvelope).

Intervenţia pentru localizarea şi lichidarea tuturor focarelor a durat aproximativ 3 ore presupunând un efort susţinut din partea pompierilor. Una dintre autospecialele dislocate la faţa locului a asigurat alimentarea cu apă de la un operator economic din zonă, pentru că în imediata apropiere a focarului nu existau surse de apă.
Din fericire, nu au fost înregistrate victime.

Cauza probabilă: folosirea intenţionată a unei surse de aprindere pentru a provoca un incendiu. Investigaţiile privind autorul/autorii au fost preluate de către organele abilitate în acest sens.” 

Un incendiu de vegetaţie uscată şi deşeuri s-a produs joi, 16 aprilie, pe strada Magnoliei din municipiul Satu Mare. O bună parte din zona Micro 14, 15, 16 şi nu numai a fost acoperită cu fum negru şi gros.

ISU Satu Mare ne informează că au ars cauciucuri/ anvelope. Dacă iniţial a ajuns la faţa locului doar o autospecială, apoi s-au suplimentat forţele cu încă o autospecială de stingere.

Vom reveni cu amănunte.

Informaţii, video şi poze: http://www.informatia-zilei.ro/sm/fum-negru-si-gros-deasupra-satmarului-ard-cauciucuri-pe-strada-magnoliei-video-foto/

Publicată de Informatia Zilei pe Joi, 16 aprilie 2020

 

 

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517