Update: Ce spun poliţiştii despre maşina răsturnată între Ambud şi Amaţi? | Informaţia Zilei

Update: Ce spun poliţiştii despre maşina răsturnată între Ambud şi Amaţi?

Scris de I. Z., 12 februarie 2020 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Update (ora 11:10): ”În urma primelor verificări efectuate de poliţişti, s-a constatat faptul că o sătmăreanca, de 38 de ani, aflandu-se la volanul unui autoturism între localităţile Amaţi şi Ambud nu a adaptat viteza la condiţiile de drum astfel că a părăsit partea carosabilă intrând cu auto în şanş şi răsturnându-se. În urma evenimentului rutier, cei 3 ocupanţi ai autovehiculului au fost transportaţi la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Şoferiţa a fost testată cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ”, transmite Inspectoratul de Poliţie Judeţean Satu Mare.
 

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Satu Mare anunţă un accident rutier produs în dimineaţa zilei de 12 februarie între localităţile Ambud şi Amaţi. Un autoturism cu patru persoane a părăsit partea carosabilă. Toţi cei patru au ieşit singuri din autoturism, iar echipajele medicale SMURD TIM şi SAJ au evaluat starea medicală a acestora.

”Apelul iniţiat a anunţat faptul că două persoane ar fi încarcerate. La faţa locului s-au deplasat o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere, o ambulanţă SMURD TIM şi două ambulanţe SAJ”, transmite ISU Satu Mare.

Abonează-te acum Online!
  1. patriot a spus: 13 februarie 2020, ora 11:17

    Ei nu spun nimic. Ei todeauna mintesc.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Goldis Admitere

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517