Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Gabriela Tatu, Ioan Podină, titlul emisiunii: Filme accesibilizate pentru nevăzători, proiectate la Satu Mare (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Adrian Albu, Ioan Leitner, Dan Stegerean, titlul emisiunii: Când şi cum scădem preţul apei? (reluare) 02.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Ciprian Crăciun – raport la 500 de zile 03.36 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 04.50 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Se deschid sezoanele de vânătoare 05.48 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Georgeta Pop, titlul emisiunii: Noi soluţii pentru investigaţii paraclinice 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Barta Zoltan 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Arnold Anzik 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Gabriela Tatu, Ioan Podină, titlul emisiunii: Filme accesibilizate pentru nevăzători, proiectate la Satu Mare (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Barta Zoltan 09.50 Iată omul, cu Gabriel Ghişan, invitat Laura Diana Bota 10.55 Şedinţa extraordinară a Consiliului Local Satu Mare 11.16 Teleshopping 11.33 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Adrian Albu, Ioan Leitner, Dan Stegerean, titlul emisiunii: Când şi cum scădem preţul apei? (reluare) 13.00 Ştiri 13.36 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitat Csaba Csintalan, titlul emisiunii: Părăsirea timpurie a şcolii, cauze şi soluţii 14.28 Teleshopping 14.43 Sănătate, frumuseţe, stil, cu Ioana Vladimirescu 15.20 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Sike Tamas, titlul emisiunii: Parcurile, grădinile, refugii importante pentru biodiversitate 15.55 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat Laurenţiu Costin, titlul emisiunii: Despre oamenii demonizaţi 16.48 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Legumicultorii din Halmeu folosesc seminţe din străinătate 17.40 Panoramic sportive, cu Ionuţ Blăjean, invitat Florin Mulcuţan, titlul emisiunii: Viitorul boxului sătmărean sună bine 18.40 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiţ 22.30 La psiholog, cu Ioana Vladimirescu, invitat Călin Secan, titlul emisiunii: Rostul consilierii psihologice în doliu 23.30 Ştiri

Universitatea a eliminat pe FC Olimpia din Cupa României

Scris de Constantin Demian, 04 octombrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Echipa din Cluj s-a impus cu scorul de 2-0 (2-0)

Sursă foto: facebook - Universitatea Cluj

Sursă foto: facebook – Universitatea Cluj

Conform declaraţiilor făcute la plecare, Olimpia s-a deplasat la Cluj cu intenţia de a câştiga meciul cu Universitatea şi de a se califica în faza următoare a Cupei României. Dar, aşa cum se întâmplă uneori, cum zice şi proverbul „socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg” formaţia sătmăreană a pierdut meciul cu Universitatea şi a fost eliminată din competiţie.

Nu-i mare mirare pentru că, în ciuda faptului că evoluează în L3, Universitatea a avut în teren jucători de calibru, cu experienţa Ligii 1, a cupelor europene sau chiar foşti internaţionali şi de tineret cum este cazul lui Goga, Onicaş, Albuţ, Giurgiu, Abrudan etc. În acelaşi timp, Zoltan Ritli şi Mircea Bolba au utilizat un „11” cu câţiva debutanţi, fraţii Vincze de exemplu, care nu au evoluat până acum nici măcar în L2. De altfel, la plecare Ritli a şi declarat că va da ocazia unor cadeţi, care nu au fost utilizaţi până acum să joace în meciul cu Universitatea.

După primele zece minute de studiu, fără faze notabile, clujenii deschid scorul la prima lor ocazie, în minutul 13 când Goga, a finalizat o pasă venită de pe flancul drept, cu un şut violent din careu, sub transversală. Dar Olimpia a avut ocazia de a egala zece minute mai târziu prin Lusamba. Din păcate atacantul Olimpiei, liber la 12 metri, a avut o ezitare şi a fost blocat în momentul şutului de Abrudan. Apoi, în minutul 32 Şuta are o intervenţie salutară la şutul lui Goga. Dar portarul sătmărean nu a mai putut face nimic în minutul 38 când acelaşi Goga a marcat cu capul din marginea careului mic.

În repriza a doua, la adăpostul scorului de 2-0, Universitatea nu mai forţează în timp ce Olimpia, în ciuda unor perioade de dominare teritorială, perioadă în care a avut şi două ocazii bunicele, nu are suficientă forţă pentru a schimba tabela de marcaj. Aşa că scorul final a rămas cel stabilit în minutul 38, 2-0 pentru Universitatea, echipă care se califică în 16-imi şi va aduce în turul următor o formaţie din L1. În acest timp Olimpia se va alege cu 1.000 de euro, atât cât oferă Federaţia echipelor eliminate în această fază.

După meci jucătorii sătmăreni au rămas peste noapte la Cluj, contravaloarea cheltuielilor de cazare şi masă fiind suportate de Universitatea conform unei înţelegeri între cele două cluburi.
Jucătorii sătmăreni se vor întoarce acasă după micul dejun iar în cursul după amiezii vor avea un antrenament.

Să mai spunem că Olimpia a avut şi o mică galerie la Cluj. Doar că o parte din cei care au fost Cluj, nu s-au dovedit a fi suporteri adevăraţi. Unii dintre ei au refuzat să răspundă salutului jucătorilor sătmăreni la final de meci întorcându-se cu spatele la ei?!

Universitatea: Albuţ – Takacs, Abrudan, Onicaş, Manu – Giurgiu (cpt), Micaş – Hordouan, Greu, Goga – Lemac. Antrenor: Adrian Falub.
Olimpia: Şuta – D. Vincze (60 Lukacs), Cr. Munteanu, Hlinca, Bura (46 V. Pop) – Achim, L. Vincze (80 Cubaş), Villand , D. Muntean, Copaci, Lusamba – Antrenor: Zoltan Ritli.

Rezultatele înregistrate în etapa de ieri a Cupei României:
CS Şcolar Reşiţa – Pandurii Tg.Jiu 7-5
CS Filiaşi – FC Argeş 5-7
Aerostar Bacău – Foresta Suceava 1-0
CS Focşani – Ştiinţa Miroslava 0-5
Agricola Borcea – Petrolul Ploieşti 1-4
Unirea Slobozia – Dunărea Călăraşi 2-1
Sănătatea Cluj – Luceafărul Oradea 3-1

Abonează-te acum Online!
Baby Trend
  1. Şapcă rosie a spus: 04 octombrie 2017, ora 23:03

    Îmi pare rău dar am fost la meci!…a fost viol în serie! Suntem pe nicaieri! Ne-au ucis!

  2. unu a spus: 04 octombrie 2017, ora 09:46

    pai asa pe fata mancarica cazare poate au platit si drumul si ceva bani d ebuzunar si gata olimpia pierde cu 2 zero e f ciudat macar faceati asa ca se se ajunga la 11 m – dar era scump curentu la nocturna stiu, penibil

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.