18.07.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Adrian Albu, Gabriel Leş, Claudiu Ţinca. Titlul emisiunii: Şedinţă de guvern fără OUG privind amnistia şi graţierea.(reluare) 01.40 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Iuliu Cadar. Titlul emisiuni: Iuliu Cadar-raport la 3650 de zile. 02.35 Ne cheamă natura 03.20 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu. 04.20 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Daniel Frei. Titlul emisiunii: Cooperativa şi avantajele ei pentru fermieri. 05.20 Cultură, Fior de Zatmar 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Ilyes Ilona . 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Simona Niste . 08.00 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Dumitru Pop. Titlul emisiunii: Perspective de dezvoltare a comunelor din zona metropolitană. (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Ilyes Ilona . 09.15 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat: Alina Perşa. Titlul emisiunii: Asociaţia ACT4U, implicată în diverse activităţi ecologice. 09.40 Sănătate,cu Mihaela Ghiţă, invitat: Cătălin Cismaş. Titlul emisiuni: Cum controlăm furia? 10.20 Religie, cu Laczko Eva, invitaţi: Barta Barnabas, Gordan Dalma, Gsiszar Lorant. Titlul emisiunii: La Satu Mare se organizează Întâlnirea Naţională a Tineretului Catolic. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Adrian Albu, Gabriel Leş, Claudiu Ţinca. Titlul emisiunii: Şedinţă de guvern fără OUG privind amnistia şi graţierea.(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Iuliu Cadar. Titlul emisiuni: Iuliu Cadar-raport la 3650 de zile. 14.30 Teleshopping 14.55 Cultură, cu Vera Pop,invitat: Vari Vasile. Titlul emisiuni: O familie de artişti. 15.20 Panoramic sportiv, cu Constantin Demian, invitat: Dacian Nastai. Titlul emisiunii: Dacian Nastai a devenit antrenor cu licenţă pro. 16.15 Cultură, Fior de Zatmar 17.30 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Ionela Toma. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct 23.00 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Adrian Pristopan.

Unirea Tăşnad termină neînvinsă luna octombrie

Scris de Ionuţ Blăjean, 29 octombrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Meciul cu Gaz Metan Mediaş II s-a terminat 1-1 (0-0)

Unirea Tăşnad a tras cortina sâmbătă peste meciurile din octombrie. O lună în care sătmărenii nu au simţit gustul înfrângerii, una în care au adunat 8 puncte cu două victorii şi tot atâtea remize. Am fi putut spune că au terminat o lună de (nota) 10 puncte, dar victoria nu a vrut să vină în runda recent încheiată. Dacă după deplasarea de la Alba Iulia scriam că Unirea a câştigat un punct, acum putem să afirmăm, fără reţinere, că echipa noastră a pierdut două puncte. Meciul de sâmbătă cu Gaz Metan Mediaş II s-a derulat sub dominarea autoritară a gazdelor. Dar golurile contează, iar la final tabela inexistentă indica o remiză, scor 1-1 (0-0).

Din primele secunde, băieţii lui Marius Botan şi Bogdănel Moise năvălesc peste defensiva oaspete. Szekely scapă pe dreapta, intră în careu, însă centrarea în faţa porţii nu este agăţată de Faur (min. 1). Jocul de posesie şi consistenţa lui Stanciu de la mijlocul terenului fac ca tăşnădenii să insiste asupra porţii lui Florea. Dar benzile sunt lipsite de inspiraţie, iar primele lovituri de colţ sunt tratate oarecum superficial. Ciul primeşte o pasă filtrantă de la Faur, intră în careu pe partea stângă, însă şutează în plasa laterală (min. 8). Cădar prinde un şut puternic din 18 metri, dar Florea reţine în doi timpi (min. 28), după care jucătorul Unirii nu prinde cadrul porţii (min. 37). Acelaşi Cădar centrează ideal pentru capul lui Vădan, mingea izbeşte un stâlp al porţii, dar de la margine se ridică şi fanionul pentru o posibilă poziţie de offside. Prima repriză se încheie cu un scor alb, nimic neobişnuit pentru Unirea Tăşnad. Echipa sătmăreană a jucat 6 meciuri acasă, iar cinci dintre ele indicau 0-0 după 45 de minute. Excepţie făce memorabilul meci cu “U” Cluj, când am condus cu 1-0 la pauză, 2-0 final.

Gaz Metan II trimite primul şut pe poartă abia în minutul 48. Dar Cherecheş nu este surprins deloc de Paul Costea. La puţine secunde distanţă, oaspeţii reuşesc să deschidă scorul, contrar cursului jocului. Vântul de Chegea, ori de Raţiu dacă vreţi, face ca balonul expediat de Târcoveanu să prindă viteză, să treacă peste portarul Unirii şi să se oprească direct în vinclul stâng. Un gol de generic de altfel, marcat de la aproximativ 20 de metri, uşor lateral dreapta (min. 49). Tăşnădenii răspund rapid, Cădar bate puţin peste poartă o lovitură liberă de la 25 metri (min. 52), după care vine şi golul egalizator. La 10 secunde de la prima schimbare, M. Silaghi în locul lui Bercean, Cădar primeşte o minge la marginea careului, uşor dreapta, tocmai de la centrul terenului. Sătmăreanul, tatonat de un fundaş oaspete, trimite din prima cu capul la 10 metri de Florea, de unde Faur şutează fără reţinere şi egalează situaţia pe tabela deocamdată inexistentă. Şutul lui Faur este uşor deviat, însă oricum intra în poartă (min. 54). Unirea nu se mulţumeşte cu un singur gol. Faur ia rapid mingea din poartă şi o duce la mijlocul terenului. Timp mai este suficient. Dar în continuare asistăm la o serie de ratări ale gazdelor, printre ele strecurându-se şi intervenţia spectaculoasă a lui Cherecheş la şutul din unghi al lui Pleşa (min. 66). Tăşnadul nu reuşeşte să mai înscrie, deşi o pot face, printre alţii, Szekely (min. 64), Cădar (min. 70, 90+2), Stanciu (min. 73), şi Parnău (90+3). Unirea Tăşnad – Gaz Metan Mediaş II se termină 1-1. Mai menţionăm că Târcoveanu a văzut al doilea cartonaş galben în minutul 85.

Remiza de sâmbătă duce Unirea un loc mai sus în clasament. Remarcăm atitudinea suporterilor prezenţi sâmbătă la stadion. Chiar dacă au fost mai puţini ca de obicei, aproximativ 350, aceştia şi-au încurajat echipa pe tot parcursul meciului, iar la final i-au aplaudat pe jucători pentru jocul bun şi spectaculos.

Unirea: Cherecheş – Bercean (M. Silaghi, min. 53), Vădan, Bălău (cpt.), Parnău, Szekely (Bakai, min. 84), Stanciu, R. Silaghi (A. Mureşan, min. 80), Ciul, Cădar, Faur. Rezerve neutilizate: Dobrai – Bolba, Chivari, Dascăl. Antrenori: Marius Botan şi Bogdănel Moise.

Gaz Metan II: Florea – Pleşa, D. Pop (cpt.), Bacilă, Grădinar, Buziuc, Bârza, Pereira, Târcoveanu, Mărginean, Costea. Rezerve: Ciuperceanu, Capră, Jica, Ignat, Hăjmăşan, Iorga, Mândrean. Antrenor: Dumitru Solomon.

Rezultatele etapei 10:
• Unirea Tăşnad – Gaz II 1-1
• Ighiu – Galda 1-1
• CFR Cluj II – Reghin 0-4
• Dej – Cugir 1-3
• Ghimbav – Iernut 1-7
• “U” Cluj – Alba Iulia 1-0
• Sănătatea – Avrig 2-2
• Recea a stat

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.