13.08.2018 00.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu invitaţi: Vasile Ciocan, Ciprian Crăciun. Titlul emisiunii: Mitingul diaspora, o încercare de lovitură de stat? (reluare) 01.30 Cultură, Samfest jazz. 03.35 Ne cheamă Natura 04.20 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Ioan Nichita. Titlul emisiuni: Ioan Nichita – rapor la 16060 de zile . 05.25 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Daniela Culic. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu Anzik Arnold . 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu Barta Zoltan. 08.00 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitaţi: Cristina Bala, Marria Ban . Titlul emisiunii: Tot mai mulţi voluntari la asociaţia Stea.(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu Anzik Arnold . 09.30 Sănătate, frumuseţe, stil 10.30 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Florin Fodoruţ. Titlul emisiunii: Fericirea cea care a crezut. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu invitaţi: Vasile Ciocan, Ciprian Crăciun. Titlul emisiunii: Mitingul diaspora, o încercare de lovitură de stat? (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Daniela Culic. 14.45 Teleshopping 15.00 Cultură, Vacanţe de vis 15.40 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Ioan Nichita. Titlul emisiuni: Ioan Nichita – rapor la 16060 de zile . 17.00 Cultură, Judeţul Satu Mare 18.00 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjan. Titlul emisiunii: Unirea Tăşnad, la al doilea start consecutiv în Liga 3. 18.30 Audienţe în direct. 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Eugenia Sabău. Titlul emisiunii: Tot ce trebuie să ştim despre noua lege a pensiilor. (reluare) 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct. 23.00 Cultură

Unirea Tăşnad şi-a reluat antrenamentele după două zile de odihnă

Scris de Ionuţ Blăjean, 07 februarie 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Reveniţi acasă după cantonamentul de la Ocna Şugatag, jucătorii Unirii Tăşnad au primit două zile de odihnă din partea antrenorilor Cristian Popa şi Ovidiu Suciu. Dar scurta “vacanţă” s-a încheiat marţi, iar echipa noastră şi-a reluat pregătirile la Rania, în municipiul Satu Mare.

“Deocamdată ne pregătim aici însă dorim încet, încet să ajungem pe terenul din Tăşnad. Dar deocamdată este moale şi nu vrem să-l stricăm”, ne spune Cristi Popa. În lotul de jucători nu sunt noutăţi faţă de cele pe care vi le-am prezentat zilele trecute. Sunt câţiva jucători uşor accidentaţi, dar care participă la antrenamente. “Atmosfera este în continuare una bună la echipă. Sunt mulţumit de lotul pe care-l am, este unul bogat”, mai precizează tehnicianul sătmărean susţinând că sunt puţine şanse ca la Unirea să mai vină alţi jucători.

Aşadar continuă pregătirile pentru Unirea Tăşnad. După aproape o săptămână de antrenamente, echipa noastră din Liga 3 va mai susţine un meci amical. Sâmbătă, de la ora 11:00, va juca pe terenul Victoriei Carei, echipa de pe locul 5 din Liga IV Elite.

“Ne-am dori alte două meciuri de verificare faţă de cele pe care vi le-am spus înainte. Rămâne să vedem. S-ar putea să jucăm de două ori cu Luceafărul Oradea, dar deocamdată este fixat doar meciul din 17 februarie”, declară Cristian Popa.

Amintim că Unirea Tăşnad va începe sezonul oficial de primăvară abia pe 3 martie în deplasare la Dej.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.