Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Călin Durla, titlul emisiunii: România se află pe locul 3 în Europa la abandonul şcolar (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Sergiu Băbăşan, Ioan Sas, Dan Burulea, titlul emisiunii: Ce şanse are moţiunea PNL? (reluare) 02.33 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Adrian Albu raport la 4.860 de zile 03.42 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 04.46 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Ferencz Levente, titlul emisiunii: Cerbii lopătari din Supur, atracţie pentru turişti 05.53 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitaţi Lia Deliu, Constantin Demian, titlul emisiunii: Asistenţii medicali şi provocările din sănătatea românească 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Nicolate Balea 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Călin Durla, titlul emisiunii: România se află pe locul 3 în Europa la abandonul şcolar (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 09.36 Sport, meci de fotbal, FC Olimpia-Dacia Brăila 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Sergiu Băbăşan, Ioan Sas, Dan Burulea, titlul emisiunii: Ce şanse are moţiunea PNL? (reluare) 13.00 Ştiri 13.36 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitat Vlaicu Popescu, titlul emisiunii: Meserii moderne în învăţământul postliceal al Colegiului Tehnic Unio Traian Vuia 14.30 Teleshopping 14.48 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Elisabeta Bekessy, titlul emisiunii: Cetăţenii chemaţi să se implice în săptămâna mobilităţii europene 15.30 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat Laurenţiu Costin, titlul emisiunii: Rostul postului în respectarea poruncilor dumnezeieşti 16.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Ferencz Levente, titlul emisiunii: Cerbii lopătari din Supur, atracţie pentru turişti 17.40 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitaţi Cristian Popa, Răzvan Nintaş, titlul emisiunii: Doi antrenori de fotbal în judeţ cu licenţa A 18.30 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Marcel Nichita, titlul emisiunii: Ritualuri pentru îngrijirea tenului iarna 22.30 Concert In Memoriam Tavi Bud 23.30 Ştiri

Unirea Tăşnad poate urca pe podiumul Ligii 3 la fotbal

Scris de Ionuţ Blăjean, 13 octombrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Dacă învinge sâmbătă pe CS Iernut şi dacă o ajută celelalte rezultate

Aventura Unirii Tăşnad în eşalonul al treilea continuă sâmbătă de la ora 15:00. Sătmărenii vor susţine un nou meci pe teren propriu, iar adversarul lor va fi echipa CS Iernut.

La prima vedere pornim ca favoriţi. Echipa din judeţul Mureş se află pe penultimul loc în Seria 5. A strâns doar două puncte, a remizat cu CFR Cluj II şi Industria Galda. Iar Unirea Tăşnad are 12 puncte cu care ocupă poziţia 6. Cu o victorie, trupa antrenată de Marius Botan şi Bogdănel Moise ar putea urca pe podiumul seriei. Sigur, în funcţie şi de celelalte rezultate.

“Îmi este frică mai mult de noi. Echipele care au venit până acum la Tăşnad s-au deschis, nouă ne-a fost mai uşor pentru că ne place pe contraatac. Iernut va veni să se apere”, ne-a spus Marius Botan.

Din păcate Unirea Tăşnad se loveşte şi de o altă problemă. Atmosfera din cadrul echipei nu este una chiar pozitivă pentru că au apărut problemele financiare. Lucru semnalat pe o reţea de socializare. “Sperăm ca dificultăţile de ordin financiar prin care trece momentan formaţia noastră să nu afecteze evoluţia şi starea jucătorilor noştri. Aşteptăm semnale din partea autorităţilor locale şi că aceste probleme se vor rezolva în cel mai scurt timp, deoarece liniştea financiară este un factor extrem de important pentru activitatea oricărei formaţii”, scrie pe facebook. Mai departe se face apel la spectatori, să vină în număr cât mai mare pentru a-i susţine pe băieţi.

Legat de lot, spunem că Marius Botan nu are probleme deosebite. Mario Silaghi şi-a revenit, iar incert este în continuare Imi Nagy.

Meciul va începe de la ora 15:00 şi va fi arbitrat la centru de Mircea Salomir (Cluj-Napoca). La cele două margini se vor afla Răzvan Soponar (Baia Mare) şi George Suciu (Câmpia Turzii), iar observatori au fost delegaţi Traian Marchiş şi Cristian China, ambii din Baia Mare.

Programul etapei 8:
Vineri, 13 octombrie
• Ighiu – Reghin
• CFR Cluj II – Recea
Sâmbătă, 14 octombrie
• Unirea Tăşnad – CS Iernut
• Galda – Cugir
• Dej – Gaz Metan II
• Ghimbav – Sănătatea CJ
• “U” Cluj – FC Avrig
• Alba Iulia stă

Abonează-te acum Online!
Baby Trend
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.