21.09.2018 00.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Claudiu Ţinca, Florin Fodoruţ, Dan Şuta, Florin Orăşteanu. Titlul emisiunii: ”Uniţi pentru Satu Mare” cea mai puternică asociaţie civică(reluare) 01.40 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Mihai Pătraşcu. 02.50 Cultură 03.15 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea.Titlul emisiuni:Profilul criminalului. 04.10 Cultură 05.20 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, invitat: Liviu Rotaru. Titlul emisiuni: Liviu Rotaru – raport la 2440 de zile. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct cu Laczko Eva, invitat: Felicia Hrihorişan. Titlul emisiuni: Cutezătorii Munţilor pregătesc prima lor Liră.(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.30 Sănătate,cu Mihaela Ghiţă. 10.30 Religie, cu Laczko Eva, invitat: Istvanfi Szilard. Titlul emisiunii: Sfânta Liturghie. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Claudiu Ţinca, Florin Fodoruţ, Dan Şuta, Florin Orăşteanu. Titlul emisiunii: ”Uniţi pentru Satu Mare” cea mai puternică asociaţie civică(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Liviu Rotaru. Titlul emisiuni: Liviu Rotaru – raport la 2440 de zile. 14.20 Teleshopping 14.40 Cultură, Digania – O tradiţie reînviată 15.10 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Mihai Pătraşcu. 16.25 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea.Titlul emisiuni:Profilul criminalului. 17.30 Cultură 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct (reluare) 23.00 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat: Viorel Plosca. Titlul emisiunii: Viitorul boxului sătmărean sună bine.

Unirea Tăşnad poate urca pe podiumul Ligii 3 la fotbal

Scris de Ionuţ Blăjean, 13 octombrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Dacă învinge sâmbătă pe CS Iernut şi dacă o ajută celelalte rezultate

Aventura Unirii Tăşnad în eşalonul al treilea continuă sâmbătă de la ora 15:00. Sătmărenii vor susţine un nou meci pe teren propriu, iar adversarul lor va fi echipa CS Iernut.

La prima vedere pornim ca favoriţi. Echipa din judeţul Mureş se află pe penultimul loc în Seria 5. A strâns doar două puncte, a remizat cu CFR Cluj II şi Industria Galda. Iar Unirea Tăşnad are 12 puncte cu care ocupă poziţia 6. Cu o victorie, trupa antrenată de Marius Botan şi Bogdănel Moise ar putea urca pe podiumul seriei. Sigur, în funcţie şi de celelalte rezultate.

“Îmi este frică mai mult de noi. Echipele care au venit până acum la Tăşnad s-au deschis, nouă ne-a fost mai uşor pentru că ne place pe contraatac. Iernut va veni să se apere”, ne-a spus Marius Botan.

Din păcate Unirea Tăşnad se loveşte şi de o altă problemă. Atmosfera din cadrul echipei nu este una chiar pozitivă pentru că au apărut problemele financiare. Lucru semnalat pe o reţea de socializare. “Sperăm ca dificultăţile de ordin financiar prin care trece momentan formaţia noastră să nu afecteze evoluţia şi starea jucătorilor noştri. Aşteptăm semnale din partea autorităţilor locale şi că aceste probleme se vor rezolva în cel mai scurt timp, deoarece liniştea financiară este un factor extrem de important pentru activitatea oricărei formaţii”, scrie pe facebook. Mai departe se face apel la spectatori, să vină în număr cât mai mare pentru a-i susţine pe băieţi.

Legat de lot, spunem că Marius Botan nu are probleme deosebite. Mario Silaghi şi-a revenit, iar incert este în continuare Imi Nagy.

Meciul va începe de la ora 15:00 şi va fi arbitrat la centru de Mircea Salomir (Cluj-Napoca). La cele două margini se vor afla Răzvan Soponar (Baia Mare) şi George Suciu (Câmpia Turzii), iar observatori au fost delegaţi Traian Marchiş şi Cristian China, ambii din Baia Mare.

Programul etapei 8:
Vineri, 13 octombrie
• Ighiu – Reghin
• CFR Cluj II – Recea
Sâmbătă, 14 octombrie
• Unirea Tăşnad – CS Iernut
• Galda – Cugir
• Dej – Gaz Metan II
• Ghimbav – Sănătatea CJ
• “U” Cluj – FC Avrig
• Alba Iulia stă

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.