Unii români cred că pot trece vama Petea cu permisul suspendat

Scris de I. Z., 22 ianuarie 2023 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Poliţiştii de frontieră sătmăreni fac cercetări în cazul a doi cetăţeni români care s-au prezentat la controlul de frontieră în calitate de şoferi, deşi aveau dreptul de conducere suspendat.

*În data de 21 ianuarie a.c., în jurul orei 06.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru a ieşi din România, un cetăţean român, în vârstă de 38 de ani, domiciliat în judeţul Satu Mare. Acesta conducea un autoturism marca Mercedes-Benz, înmatriculat în România.

În urma verificărilor suplimentare, poliţiştii au constatat faptul că dreptul de a conduce al cetăţeanului român a fost suspendat. Cu privire la cele constatate, şoferul a declarat că nu avea cunoştinţă de faptul că dreptul de a conduce îi fusese suspendat.

*Câteva ore mai târziu, s-a prezentat pe ieşire un alt cetăţean român, în vârstă de 49 de ani, domiciliat pe raza judeţului Neamţ. Acesta conducea un autoturism marca Skoda Octavia, înmatriculat în România.

Şi de această dată, s-a constatat că persoana avea permisul de conducere suspendat, bărbatul declarând că nu cunoştea acest aspect.

În ambele cauze, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice de către o persoană al cărei drept de conducere a fost suspendat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale ce se impun.

Abonează-te acum Online!
  1. Debandada a spus: 22 ianuarie 2023, ora 17:17

    Pe străzile oraşului Satu Mare ,circulă masinii de Galaţi
    iar şoferii nu ştiu să scrie ,cum au obţinut carnetul de conducere?9

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517