10.10.2019 00.00 Dezbatere electorală , cu Stela Cădar, invitaţi: Dan Burulea, Adelin Ghiarfaş, Otto Nagy, Adrian Farcău. Titlul emisiunii: PNL vrea un guvern cu 15-16 ministere. (reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct cu Mihai Sălceanu, invitat: Paula Gabor, Mihai Paşolea . Titlul emisiunii: Ce modificări ale codului rutier au intrat recent în vigoare? (reluare) 04.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiuni: Rolul asociaţiei cazacilor şi obiectivelele sale în România. 05.00 O partidă de pescuit 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Dezbatere electorală , cu Stela Cădar, invitaţi: Dan Burulea, Adelin Ghiarfaş, Otto Nagy, Adrian Farcău. Titlul emisiunii: PNL vrea un guvern cu 15-16 ministere. (reluare) 10.00 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu invitat: Ionela Toma. 11.00 Ne cheamă Natura cu Ioana Zaharia. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct cu Mihai Sălceanu, invitat: Paula Gabor, Mihai Paşolea . Titlul emisiunii: Ce modificări ale codului rutier au intrat recent în vigoare? (reluare) 14.40 Dezbatere electorală, cu Stela Cădar, invitaţi: Dan Burulea, Adelin Ghiarfaş, Otto Nagy, Adrian Farcău. Titlul emisiunii: PNL vrea un guvern cu 15-16 ministere. (reluare) 16.00 Teleshopping 16.30 Panoramic Sportiv cu Constantin Demian, invitat: Cosmin Iuhas. Titlul emisiuni: Despre fotbalul sătmărean cu antrenoul Cosmin Iuhas. 17.30 Sănătate cu Mihaela Ghiţă, invitat: Cătălin Cismaş. Titlul emisiuni: Anxeitatea cauze şi tratament. 18.00 Audienţe în direct cu Eva Laczko (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Dezbatere electorală , cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct cu Eva Laczko (reluare)

Unde sunt cele mai multe şi mai mari gropi în municipiul Satu Mare?

Scris de I. Z., 28 ianuarie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Crater pe strada Alecu Russo din Satu Mare

Crater pe strada Alecu Russo din Satu Mare

Pe adresa redacţiei Informaţia Zilei, atât prin e-mail, cât şi prin telefon, au ajuns numeroase reclamaţii cu privire la starea proastă a drumurilor din municipiul Satu Mare. În fiecare zi, cel puţin un şofer nemulţumit ia legătura cu redacţia pentru a se plânge de craterele care au apărut în şoselele municipiului, chiar dacă unele porţiuni de drumuri au fost recent reabilitate.

Cele mai multe reclamaţii au vizat zonele: Burdea, Bulevardul Cloşca, Strada Botizului (lângă Penny), Podul Decebal, Podul Golescu.
Totuşi, cei care trăiesc un adevărat calvar sunt cetăţenii care locuiesc pe strada Alecu Russo din municipiul Satu Mare. Acolo drumul a devenit aproape impracticabil din cauza craterelor care şi-au făcut apariţia odată cu sosirea iernii, iar locuitorii din zonă mărturisesc că sunt disperaţi.

Cratere de peste 15 – 20 de centimetri pe strada Alecu Russo

Gropile depăşesc cu siguranţă 15-20 de centimetri, iar maşinile joase abia scapă fără să sufere avarii.
“Eu nu am ieşit cu maşina din curte de câteva zile, deoarece craterele care au apărut mă împiedică. Nu avem nici măcar drum pietruit, asta e o uliţă de fapt. E inadmisibil faptul că în 2019 astfel de “drumuri” arată aşa într-un oraş. De câteva ori mi-a căzut bara de la maşină, deoarece este foarte joasă în faţă. Cine credeţi că a suportat reparaţiile? Eu, evident”, a mărturisit unul dintre locuitorii din zonă.

Gropile s-au refăcut în acelaşi loc ca şi anul trecut, spun şoferii

Ce este interesant e faptul că sătmărenii au constatat că gropile s-au refăcut exact în acelaşi loc unde au fost şi anul trecut, înainte de „marea reasfaltare”. Mulţi dintre reclamanţi se întreabă dacă nu cumva acele cratere trebuie să se refacă anual, pentru ca edilii să fie obligaţi să semneze noi contracte cu firmele specializate.
Dacă aveţi informaţii cu privire la asemenea străzi pline cu gropi, vă rugăm să ne scrieţi în comentarii. De asemenea, aveţi posibilitatea să votaţi care este cea mai problematică zonă din oraş în ce priveşte gropile din asfalt.

 

Unde sunt cele mai multe şi mai mari gropi în municipiul Satu Mare?
Zona Centrul Vechi;
Zona Centrul Nou;
Zona Burdea;
Cartierul Soarelui;
Carpaţi I;
Carpaţi II;
Micro 14;
Micro 15;
Micro 16;
Zona 14 Mai;
Cartierul Solidarităţii;
Cartierul Funcţionarilor;
Zona Gheorghe Bariţiu;
Zona străzii Botizului;
Strada Odoreului;
Zona străzii Cloşca;
Bulevardul Unirii.
Vezi Rezultate
Abonează-te acum Online!
 1. m a spus: 31 ianuarie 2019, ora 21:52

  Pe podul Golescu trebuie peticite chiar si …peticele. Am mai spus asta si anul trecut
  Inca nici nu e gata podul Decebal de reparat ca deja trebuie schimbat tot covorul asfaltic la cat de perforat este. Calitatea lucrarilor au fost vadit de mantuiala pe tot parcursul lucrarilor. Noroc ca nu s-au mai cheltuit bani si cu vopsirea dungilor albe pe asfalt. Apropo de vopsit.Balustrada a fost vopsita in toamna pe o vreme cu ceata cu umiditate mare in atmosfera , umiditate depusa pe metalul din balustrada vopsit Cat credeti ca va rezista vopsitul ala pe apa? Aloooo, domnii din primarie, aloo. Voi nu vedeti? Poate asa ca se va topi zapada veti vedea mai bine. Sper

 2. Dan.C a spus: 30 ianuarie 2019, ora 13:22

  In capul alesilor.

 3. Komaromi a spus: 30 ianuarie 2019, ora 09:16

  De ce nu apare articolul si in presa scrisa ?

 4. Dac Bulibas a spus: 29 ianuarie 2019, ora 10:48

  Intr-o tara necivilizata ca Rom. , gropile isi au rolul lor si anume de a-i proteja pe oameni de vitezomani si derbedei !. Cu cat sunt mai multe gropi ( limitatoare de viteza ) cu atat accidentele sunt mai putine. Pana cand din cauza vitezei sau teribilismului loviti biciclisti si loviti/calcati pietoni pe trecerea de pietoni (!) pana atunci gropile constituie un rau necesar cu scop educativ !!!. Nu meritati drumuri mai bune !. Eu stiu sa circul cu masina si pe drumuri cu gropi ( cu rabdare si pricepere ) ca urmare nu ma deranjeaza. Problema este la vitezomani si derbedei certati cu legea , dar asta este treaba lor, n-au decat sa plateasca reparatii !.

 5. Osanu a spus: 28 ianuarie 2019, ora 20:44

  Peste Tot in Rominia Sintem de Risul Europei e Jalnic cum arata Romania ….Si cei care sint la Cotroceni au Presedentia Europei ? Nu sint capabili sa conduca propria Tara RUSINE RUSINE

 6. Nici Patrick a spus: 28 ianuarie 2019, ora 15:05

  Cand ma gândesc la faptul ca trebuie sa traversez oricare dintre cele 2 poduri ma apuca scarba deja… ocolesc 3 gropi in a 4 a dau… la fel si pe strada botizului… acuma 2 zile am dat intr un crater si am facut pana… ESTE INADMISIBIL !!! TOT ORASUL ESTE PLIN DE GROPI !!!

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.