Unde credeţi că ar trebui mutate containerele din Piaţa dr. Vasile Lucaciu?

Scris de I. Z., 26 februarie 2023 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Centru SM 2012

O amplă dezbatere, mai mult în culise, decât la suprafaţă, s-a iscat în urma articolului “Iulian Câcău (PNL): Piața Vasile Lucaciu se transformă într-o adevărată groapă de gunoi” din Informaţia Zilei de vineri, 24 februarie, sau pe site:

Iulian Câcău (PNL): Piaţa Vasile Lucaciu se transformă într-o adevărată groapă de gunoi

Iulian Câcău este proaspăt înscris în PNL. S-a transferat, după un scandal în organizaţia judeţeană AUR Satu Mare, la partidul domnului Nicolae Ciucă. De fapt, preşedintele PNL pe ţară nu are nicio legătură cu acest transfer. Desigur, domnul Câcău a fost primit în PNL de preşedintele organizaţiei judeţene PNL, domnul Adrian Cozma.

În preajma alegerilor se fac multe transferuri. Fiecare partid îşi întăreşte rândurile pentru marea bătălie din anul 2024.

Problema containerelor din Piaţa dr. Vasile Lucaciu are, desigur, legătură cu alegerile locale de peste un an din Satu Mare. Primarul Kereskenyi Gabor a ieşit primul şi şi-a prezentat realizările în cadrul unei conferinţe de presă. A se vedea articolul „Primarul oraşului Satu Mare şi-a prezentat realizările din anul 2022” din Informaţia Zilei de joi, 16 februarie 2023.

Este evident că se pregăteşte de alegeri. Nu ştim dacă se pregătesc de alegeri şi cei doi viceprimari care i-au stat în stânga şi-n dreapta la respectiva conferinţă de presă. Este posibil ca doamna Cristina Ilieş să candideze din partea PSD. Domnul Adelin Ghiarfaş este fără partid, după ce PNL i-a ridicat sprijinul politic. Oricum, se zice că nu va ocupa funcţia prea multă vreme pentru că PSD a cerut şi a doua funcţie de viceprimar, pentru domnul Crăciun, fost adversar al primarului Kereskenyi înainte de alianţa locală UDMR-PSD.

Dar să revenim la războiul containerelor. Fiind deja o problemă atât de disputată, în sensul că primarul Coica le-a amplasat în anul 2012, iar primarul Kereskenyi nu s-a atins de ele după şapte ani de mandat, lansăm următoarele întrebări:

 

Ar trebui mutate acele containere din Piaţa Dr. Vasile Lucaciu?

Loading ... Loading ...

Ar putea fi folosit acel spaţiu gol, ca parcare?

Loading ... Loading ...

Cine dintre cei doi are dreptate: fostul primar Dorel Coica sau actualul primar Kereskenyi Gabor?

View Results

Loading ... Loading ...
Abonează-te acum Online!
 1. Aneta a spus: 02 martie 2023, ora 11:05

  Mare dreptate are Dan Bulibaşa. Sunt chiar urate acolo. Eu mă întreb de ce nu le-a văzut primarul Gabor ca sunt acolo? Nu are voie sa le mute dacă le-a pus domnul Coica? Doamne, ce oameni….

 2. Dac Bulibas a spus: 27 februarie 2023, ora 11:08

  Aceste 3 containere ar trebui mutate cate unul langa intrarile in sediile PSD, PNL si UDMR pt. a fi aruncate mai usor in ele GUNOAIELE care ocupa aceste sedii si carora se datoreaza situatia actuala jalnica in care s-a ajuns !.( Distrugerea Parcului central nu cred ca era in momentul actual o necesitate/prioritate absoluta !. Banii aruncati in acest scop puteau fi folositi mult mai chibzuiti in alte scopuri mai utile si in folosul satmarenilor !)

 3. Vali a spus: 26 februarie 2023, ora 18:22

  Sunt întrebări foarte grele. Toţi au greşit. Şi fostul primar şi primarul de acum. Toţi primarii au fost la fel de dezinteresaţi de aspectul oraşului. Mie sincer mi-e ruşine cind îmi vine cineva în vizita să-l duc în oraş.
  Să-l obligam pe domnul primar Kereskenyi sa stea măcar o săptămână în Oradea.

 4. Iuliana a spus: 26 februarie 2023, ora 18:15

  Unde ar trebui mutate? Între-un loc mai ferit, ara cum se face peste tot nu intr-o piaţă unde ar trebui să se joace copiii, dacă tot nu se poate parca în acel spaţiu.

 5. Alexandra a spus: 26 februarie 2023, ora 18:02

  Măcar dacă ar fi curăţate ca sunt atita de murdare şi pline de microbi ca nici oamenii străzii nu se apropie de ele. De ce nu-si prezintă domnul primar realizările de 7 ani lingă ele?

 6. SATMAREAN a spus: 26 februarie 2023, ora 17:52

  NU VEDETI CE SE INTIMPLA IN SATU MARE? MAMA MI-A CERUT SA O MUT LA MINE CA NU MAI SUPORTA ORASUL. EU STAU IN FRANTA SI N-AM POSIBILITATI.
  INDEMNUL MEU< FACE-TI-VA ORASUL FRUMOS!!!!!!!

 7. Mărieş a spus: 26 februarie 2023, ora 17:40

  şi dacă erau acolo în anul 2012 nu puteau fi mutate? este oa adevarata Ruşine mizeria din oraşul aista!!! unde te uiţi numai mizerie dezordine, mizerie şi dezordine.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517