Un TIR s-a răsturnat între Odoreu şi Băbăşeşti

Marţi, 10 mai, între localităţile Odoreu şi Băbăşeşti, şoferul unui TIR a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat în şanţ.
Dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Someş” al judeţului Satu Mare a fost alertat să intervină la ora 8,51 pentru acordarea îngrijirilor medicale a două victime, doi bărbaţi de 32 şi 36 de ani.
La faţa locului s-au deplasat 11 subofiţeri cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD cu echipaj de prim-ajutor, din cadrul Detaşamentului de Pompieri Satu Mare.
Ajunse la fata locului, forţele profesioniste au acţionat pentru evaluarea medicală a celor doi bărbaţi şi pentru asigurarea măsurilor specifice PSI.
Victimele au fost transportate cu ambulanţa SMURD la Unitatea de Primiri Urgenţe Satu Mare, pentru continuarea investigaţiilor medicale.

Sursa: ISU Satu Mare

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517