Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitat: Ioan Drăgan. Titlul emisiunii: Salariile din educaţie,majorate doar pentru unii.(reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Beniamin Urs, Ştefan Ressler,Dumitru Pop. Titlul emisiunii: Scandalul în Justişie.(reluare) 02.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Paula Pirvănescu. 03.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Colonel Gheorghe Strâmb. Titlul emisiuni: Colonel Gheorghe Strâmb – raport la 3650 de zile . 04.30 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 05.40 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiunii: Stadiul de vegetaţie a culturilor agricole. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea:Ilona Ilyes. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Anzik Arnold. 08.00 Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitat: Ioan Drăgan. Titlul emisiunii: Salariile din educaţie,majorate doar pentru unii.(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea:Ilona Ilyes. 09.30 La psiholog, Ioana Vladimirescu, invitat: Călin Secan. Titlul emisiuni: Copiii şi fricile lor. 10.10 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat:Vasile Feher. Titlul emisiunii:Vindecarea sufletului prin spovedanie. 11.10 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Beniamin Urs, Ştefan Ressler,Dumitru Pop. Titlul emisiunii: Scandalul în Justişie.(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Colonel Gheorghe Strâmb. Titlul emisiuni: Colonel Gheorghe Strâmb – rapor la 3650 de zile . 14.30 Teleshopping 14.45 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiunii: Stadiul de vegetaţie a culturilor agricole. 15.30 Sănătate,cu Mihaela Ghiţă, invitat: Cătălin Cismaş. Titlul emisiuni: Cum învingem depresia? 16.00 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Paula Pirvănescu. 16.40 Panoramic sportiv, cu Constantin Demian, invitat: Ştefan Szilagyi. Titlul emisiunii: Fotbalul juvenil în atenţia ASJ şi ISJ. 17.30 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Andrada Bârsăuan.18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Cultură,cu Ioan Aniţaş,invitat: Nicolae Pop.Titlul emisiunii: Munca-o modalitate de a rămâne tânăr. 22.30 Info Studio cu Laczko Eva, invitaţi: Lochli Tunde, Kegyes David.Titlul emisiunii: Mosolyhaz – az orom oazisa (Casa Zânelor – oază de bucurii). 23.30 Ştiri

Update: Un tânăr din Peleş a fost ucis la o nuntă pentru că a vrut să fure mireasa

Scris de Stela Cădar, 04 septembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Nunta la Peles

Nunta la Peles

Un tânăr din Botiz este acuzat de ucidere din culpă.

Update: ora14:00 Iată comunicatul de presă al IPJ Satu Mare.

„La data de 03.09.2017, la ora 01.45, IPJ Satu Mare a fost sesizat prin apel 112 despre faptul că la căminul cultural din localitatea Peleşul Mare, comuna Lazuri, la un eveniment în familie, s-a produs o altercaţie în urma căreia o persoană a suferit leziuni.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj al Secţiei Rurale Satu Mare care a stabilit faptul că cele sesizate se confirmă, iar victima agresiunii, un bărbat de 32 de ani din Peleş a fost transportată la Spitalul Judeţean Satu Mare cu multiple fracturi şi traumatisme şi care, după aproximativ două ore, a decedat.
S-a constituit o echipă complexă de cercetare, care, în urma verificărilor efectuate, a stabilit faptul că victima, implicată în altercaţie, a fost ulterior acroşată de un autoturism în timp ce se deplasa pe partea carosabilă.
Poliţiştii au identificat conducătorul autoturismului bănuit de comiterea accidentului rutier, ca fiind un tânăr de 25 de ani din Botiz, aflat şi el la acel eveniment şi care ar fi părăsit ulterior locul accidentului.
Sub presiunea cercetărilor efectuate de poliţiştii sătmăreni, în cursul zilei de astăzi, bărbatul de 25 de ani din Botiz s-a prezentat la sediul I.P.J. Satu Mare, aflându-se în prezent în custodia poliţiei pentru audieri şi pentru continuarea procedurilor de urmărire penală, cercetat fiind sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului.
” se arată într-un comunicat de presă al IPJ Satu Mare. 

ora 12:30 Poliţiştii l-au găsit pe şoferul autoturismului care a dat peste tânăr.Este vorba de un tânăr de 24 de ani. La această oră este audiat de poliţişti. 

Omor, lovituri cauzatoare de moarte sau ucidere din culpă, aceasta este întrebarea la care trebuie să răspundă poliţiştii sătmăreni după ce în noaptea de 2 spre 3 septembrie, un tânăr de 32 de ani din Peleş a decedat la Spitalul Judeţean Satu Mare.

În jurul orei 2, tânărul a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Judeţean de Urgenţă Satu Mare, unde în jurul orei 4 a decedat. 
În noaptea de sâmbătă spre duminică, tânărul a praticipat la o nuntă în localitate, unde la un moment dat a avut loc o bătaie, bătaie în care a fost implicat şi el.

Apoi, în timp ce se îndrepta spre casă a fost lovit de un autoturism, autoturism condus se pare de un cumnat de-al său. Un alt individ l-a dus înapoi la căminul cultural din localitate, locaţie în care se desfăşura nunta şi abia apoi a solicitat ambulanţa. 

Neamurile mirelui s-au bătut cu neamurile miresei. Şi unii şi ceilalţi au vrut să fure mireasa.
Ce s-a întâmplat de fapt?! La căminul cultural din localitate a avut loc o nuntă de rromi. Participanţii au bătut şi s-au distrat până când rudeniile din partea mirelui au furat mireasa.

Atunci câţiva tineri dintre neamurile miresei au vrut să meargă şi ei cu maşina. Şoferul care urma să ducă mireasa a refuzat să ia în autoturism mai multe persoane decât locurile. Pe fondul consumului de alcool şi al neînţelegerilor generate de furtul miresei, între cele două tabere a avut loc o altercaţie. Practic neamurile miresei s-au încăierat cu neamurile mirelui.

 

Continuarea o puteţi citi în ediţia tipărită din data de 4 septembrie.

Abonează-te acum Online!
  1. gfjrr a spus: 06 septembrie 2017, ora 12:09

    Si eu ma intreb care-i stirea ?! :)

  2. Dac Bulibas a spus: 04 septembrie 2017, ora 11:51

    Totul s-a desfasurat in mod original conform culturii, obiceiurilor si traditiei tiganesti !. Ce va mai mirati ?…. Lasati-i in pace.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.