Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Călin Durla, titlul emisiunii: România se află pe locul 3 în Europa la abandonul şcolar (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Sergiu Băbăşan, Ioan Sas, Dan Burulea, titlul emisiunii: Ce şanse are moţiunea PNL? (reluare) 02.33 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Adrian Albu raport la 4.860 de zile 03.42 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 04.46 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Ferencz Levente, titlul emisiunii: Cerbii lopătari din Supur, atracţie pentru turişti 05.53 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitaţi Lia Deliu, Constantin Demian, titlul emisiunii: Asistenţii medicali şi provocările din sănătatea românească 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Nicolate Balea 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Călin Durla, titlul emisiunii: România se află pe locul 3 în Europa la abandonul şcolar (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 09.36 Sport, meci de fotbal, FC Olimpia-Dacia Brăila 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Sergiu Băbăşan, Ioan Sas, Dan Burulea, titlul emisiunii: Ce şanse are moţiunea PNL? (reluare) 13.00 Ştiri 13.36 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitat Vlaicu Popescu, titlul emisiunii: Meserii moderne în învăţământul postliceal al Colegiului Tehnic Unio Traian Vuia 14.30 Teleshopping 14.48 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Elisabeta Bekessy, titlul emisiunii: Cetăţenii chemaţi să se implice în săptămâna mobilităţii europene 15.30 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat Laurenţiu Costin, titlul emisiunii: Rostul postului în respectarea poruncilor dumnezeieşti 16.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Ferencz Levente, titlul emisiunii: Cerbii lopătari din Supur, atracţie pentru turişti 17.40 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitaţi Cristian Popa, Răzvan Nintaş, titlul emisiunii: Doi antrenori de fotbal în judeţ cu licenţa A 18.30 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Marcel Nichita, titlul emisiunii: Ritualuri pentru îngrijirea tenului iarna 22.30 Concert In Memoriam Tavi Bud 23.30 Ştiri

Update: Un tânăr din Peleş a fost ucis la o nuntă pentru că a vrut să fure mireasa

Scris de Stela Cădar, 04 septembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Nunta la Peles

Nunta la Peles

Un tânăr din Botiz este acuzat de ucidere din culpă.

Update: ora14:00 Iată comunicatul de presă al IPJ Satu Mare.

„La data de 03.09.2017, la ora 01.45, IPJ Satu Mare a fost sesizat prin apel 112 despre faptul că la căminul cultural din localitatea Peleşul Mare, comuna Lazuri, la un eveniment în familie, s-a produs o altercaţie în urma căreia o persoană a suferit leziuni.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj al Secţiei Rurale Satu Mare care a stabilit faptul că cele sesizate se confirmă, iar victima agresiunii, un bărbat de 32 de ani din Peleş a fost transportată la Spitalul Judeţean Satu Mare cu multiple fracturi şi traumatisme şi care, după aproximativ două ore, a decedat.
S-a constituit o echipă complexă de cercetare, care, în urma verificărilor efectuate, a stabilit faptul că victima, implicată în altercaţie, a fost ulterior acroşată de un autoturism în timp ce se deplasa pe partea carosabilă.
Poliţiştii au identificat conducătorul autoturismului bănuit de comiterea accidentului rutier, ca fiind un tânăr de 25 de ani din Botiz, aflat şi el la acel eveniment şi care ar fi părăsit ulterior locul accidentului.
Sub presiunea cercetărilor efectuate de poliţiştii sătmăreni, în cursul zilei de astăzi, bărbatul de 25 de ani din Botiz s-a prezentat la sediul I.P.J. Satu Mare, aflându-se în prezent în custodia poliţiei pentru audieri şi pentru continuarea procedurilor de urmărire penală, cercetat fiind sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului.
” se arată într-un comunicat de presă al IPJ Satu Mare. 

ora 12:30 Poliţiştii l-au găsit pe şoferul autoturismului care a dat peste tânăr.Este vorba de un tânăr de 24 de ani. La această oră este audiat de poliţişti. 

Omor, lovituri cauzatoare de moarte sau ucidere din culpă, aceasta este întrebarea la care trebuie să răspundă poliţiştii sătmăreni după ce în noaptea de 2 spre 3 septembrie, un tânăr de 32 de ani din Peleş a decedat la Spitalul Judeţean Satu Mare.

În jurul orei 2, tânărul a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Judeţean de Urgenţă Satu Mare, unde în jurul orei 4 a decedat. 
În noaptea de sâmbătă spre duminică, tânărul a praticipat la o nuntă în localitate, unde la un moment dat a avut loc o bătaie, bătaie în care a fost implicat şi el.

Apoi, în timp ce se îndrepta spre casă a fost lovit de un autoturism, autoturism condus se pare de un cumnat de-al său. Un alt individ l-a dus înapoi la căminul cultural din localitate, locaţie în care se desfăşura nunta şi abia apoi a solicitat ambulanţa. 

Neamurile mirelui s-au bătut cu neamurile miresei. Şi unii şi ceilalţi au vrut să fure mireasa.
Ce s-a întâmplat de fapt?! La căminul cultural din localitate a avut loc o nuntă de rromi. Participanţii au bătut şi s-au distrat până când rudeniile din partea mirelui au furat mireasa.

Atunci câţiva tineri dintre neamurile miresei au vrut să meargă şi ei cu maşina. Şoferul care urma să ducă mireasa a refuzat să ia în autoturism mai multe persoane decât locurile. Pe fondul consumului de alcool şi al neînţelegerilor generate de furtul miresei, între cele două tabere a avut loc o altercaţie. Practic neamurile miresei s-au încăierat cu neamurile mirelui.

 

Continuarea o puteţi citi în ediţia tipărită din data de 4 septembrie.

Abonează-te acum Online!
Baby Trend
  1. gfjrr a spus: 06 septembrie 2017, ora 12:09

    Si eu ma intreb care-i stirea ?! :)

  2. Dac Bulibas a spus: 04 septembrie 2017, ora 11:51

    Totul s-a desfasurat in mod original conform culturii, obiceiurilor si traditiei tiganesti !. Ce va mai mirati ?…. Lasati-i in pace.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.