Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Aurelia Pop. Mihaela Ghiţă, titlul emisiuni: Federaţia Sanitas se pregăteşte de proteste (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi Alexandru Horvat, Radu Ulmeanu, Adrian Pop, titlul emisiunii: 38 de localităţi, din 15 judeţe afectate de o nouă furtună (reluare) 02.24 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Elisabeta Bekessy, titlul emisiunii: Cetăţenii, chemaţi să se implice în Săptămâna Mobilităţii Europene 03.07 Folkshop la Satu Mare Shopping Plaza 04.31 Info magazin, cu Adriana Tivadar 04.50 Info studio, cu Eva Laczko, titlul emisiunii: Sătmărenii şi Raza Speranţei de 15 ani alături de copiii suferinzi de boli maligne 05.40 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Livada de nuci, o adevărată fabrică de bani 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Arnold Anzik 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Aurelia Pop. Mihaela Ghiţă, titlul emisiuni: Federaţia Sanitas se pregăteşte de proteste (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 09.37 Iată omul, cu Gabriel Ghişan, invitat Laura Diana Bota 10.35 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Elisabeta Bekessy, titlul emisiunii: Cetăţenii, chemaţi să se implice în Săptămâna Mobilităţii Europene 11.07 Inaugurarea noului showroom Lebăda 11.20 Teleshopping 11.35 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi Alexandru Horvat, Radu Ulmeanu, Adrian Pop, titlul emisiunii: 38 de localităţi, din 15 judeţe afectate de o nouă furtună (reluare) 13.00 Ştiri 13.40 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Loredana Aracs, titlul emisiunii: Diagnostic şi tratament în bolile oncologice 14.12 Teleshopping 14.28 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat Iulian Budău, titlul emisiunii: Cum să vedem binele în orice situaţie 15.25 Concert Inedit 15.40 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Vasile Moiş – raport la 2.190 de zile 16.51 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitaţi Carmen Bratosin, Ovidiu Pop, titlul emisiunii: File din istoria Colegiului Mihai Eminescu 17.50 Sport, meci de fotbal, Unirea Tăşnad-U Cluj 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu 21.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Carnea de struţ, delicatesă în bucătărie 22.30 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 23.30 Ştiri

Update: Un tânăr din Peleş a fost ucis la o nuntă pentru că a vrut să fure mireasa

Scris de Stela Cădar, 04 septembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Nunta la Peles

Nunta la Peles

Un tânăr din Botiz este acuzat de ucidere din culpă.

Update: ora14:00 Iată comunicatul de presă al IPJ Satu Mare.

„La data de 03.09.2017, la ora 01.45, IPJ Satu Mare a fost sesizat prin apel 112 despre faptul că la căminul cultural din localitatea Peleşul Mare, comuna Lazuri, la un eveniment în familie, s-a produs o altercaţie în urma căreia o persoană a suferit leziuni.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj al Secţiei Rurale Satu Mare care a stabilit faptul că cele sesizate se confirmă, iar victima agresiunii, un bărbat de 32 de ani din Peleş a fost transportată la Spitalul Judeţean Satu Mare cu multiple fracturi şi traumatisme şi care, după aproximativ două ore, a decedat.
S-a constituit o echipă complexă de cercetare, care, în urma verificărilor efectuate, a stabilit faptul că victima, implicată în altercaţie, a fost ulterior acroşată de un autoturism în timp ce se deplasa pe partea carosabilă.
Poliţiştii au identificat conducătorul autoturismului bănuit de comiterea accidentului rutier, ca fiind un tânăr de 25 de ani din Botiz, aflat şi el la acel eveniment şi care ar fi părăsit ulterior locul accidentului.
Sub presiunea cercetărilor efectuate de poliţiştii sătmăreni, în cursul zilei de astăzi, bărbatul de 25 de ani din Botiz s-a prezentat la sediul I.P.J. Satu Mare, aflându-se în prezent în custodia poliţiei pentru audieri şi pentru continuarea procedurilor de urmărire penală, cercetat fiind sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului.
” se arată într-un comunicat de presă al IPJ Satu Mare. 

ora 12:30 Poliţiştii l-au găsit pe şoferul autoturismului care a dat peste tânăr.Este vorba de un tânăr de 24 de ani. La această oră este audiat de poliţişti. 

Omor, lovituri cauzatoare de moarte sau ucidere din culpă, aceasta este întrebarea la care trebuie să răspundă poliţiştii sătmăreni după ce în noaptea de 2 spre 3 septembrie, un tânăr de 32 de ani din Peleş a decedat la Spitalul Judeţean Satu Mare.

În jurul orei 2, tânărul a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Judeţean de Urgenţă Satu Mare, unde în jurul orei 4 a decedat. 
În noaptea de sâmbătă spre duminică, tânărul a praticipat la o nuntă în localitate, unde la un moment dat a avut loc o bătaie, bătaie în care a fost implicat şi el.

Apoi, în timp ce se îndrepta spre casă a fost lovit de un autoturism, autoturism condus se pare de un cumnat de-al său. Un alt individ l-a dus înapoi la căminul cultural din localitate, locaţie în care se desfăşura nunta şi abia apoi a solicitat ambulanţa. 

Neamurile mirelui s-au bătut cu neamurile miresei. Şi unii şi ceilalţi au vrut să fure mireasa.
Ce s-a întâmplat de fapt?! La căminul cultural din localitate a avut loc o nuntă de rromi. Participanţii au bătut şi s-au distrat până când rudeniile din partea mirelui au furat mireasa.

Atunci câţiva tineri dintre neamurile miresei au vrut să meargă şi ei cu maşina. Şoferul care urma să ducă mireasa a refuzat să ia în autoturism mai multe persoane decât locurile. Pe fondul consumului de alcool şi al neînţelegerilor generate de furtul miresei, între cele două tabere a avut loc o altercaţie. Practic neamurile miresei s-au încăierat cu neamurile mirelui.

 

Continuarea o puteţi citi în ediţia tipărită din data de 4 septembrie.

Abonează-te acum Online!
Baby Trend
  1. gfjrr a spus: 06 septembrie 2017, ora 12:09

    Si eu ma intreb care-i stirea ?! :)

  2. Dac Bulibas a spus: 04 septembrie 2017, ora 11:51

    Totul s-a desfasurat in mod original conform culturii, obiceiurilor si traditiei tiganesti !. Ce va mai mirati ?…. Lasati-i in pace.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.